2016. április 21., csütörtök

A LÉLEGZETED A TE GURUD! – MEDITÁCIÓ - EGY UTAZÁS ÖNMAGUNK FELE


AZ ENERGIATEST TÖBB MINT 72 EZER ENERGIACSATORNÁBÓL ÉPÜL FEL, AMELYEK BEHÁLÓZZÁK AZ EGÉSZ TESTET. ALAPVETŐEN AZ ENERGIATEST A FORRÁSA MAGÁNAK A LÉTNEK, EZ HORDOZZA ÉLETÜNK TERVRAJZÁT. AZ ENERGIATEST KOZMIKUS ENERGIÁT VESZ FEL A MÉLY ALVÁS ÉS A MEDITÁCIÓ SORÁN. EZT AZ ENERGIAMINŐSÉGET HASZNÁLJUK A TESTÜNK ÉS A MENTÁLIS FUNKCIÓINK FENNTARTÁSÁRA.


A kozmikus energia felvétele és áramlása a gondolataink függvénye, amikor elménk tele van gondolatokkal akkor azok elzárják az energia áramlását. A gondolatok gátak. Ha csökken a kozmikus energia áramlása, akkor az energiacsatornákba energiahiány lép fel így a csatornák eltömődnek és ezek a torlaszok betegségeket hoznak létre a fizikai testben. Így minden betegség gyökere az éterikus energiatestben lévő energiahiányban gyökerezik.

Meditációkor nagy mennyiségű kozmikus energiát kapunk, ami átáramlik az összes csatornán, és vibrációjával megtisztítja az étertestet a szennyeződésektől így egyensúlyba hozza testünket.

A meditáció által egyre több és több kozmikus energia befogadásával gyógyítható a fizikai és a mentális test is.
A meditáció egy utazás önmagunk fele, ehhez túl kell lépni a test és az elme korlátain. A kényelmes testhelyzet felvétele segíti a meditációt, így könnyebben meghaladható a testtudatosság. Miközben megfigyeljük a légzésünket átlépjük az elme határait is. Így áramlani kezd a kozmikus energia. Ez megszabadítja az elmét a stressztől és feszültségtől, megcsendesedik. Ez növeli a tudatosságot, egészségessé és boldoggá tesz, választ ad a kérdéseinkre. Ehhez viszont nap mint nap gyakorolni kell. Nem kell ehhez gurut vagy mestert keresni. A lélegzeted a gurud, a lélegzeted a te mestered. Ez mindenki számára elérhető.

A meditáció tudatunk utazása önmagunk felé. Amikor meghaladjuk a test és elme határait és elérünk önvalónkhoz nagy mennyiségű kozmikus energia áramlik át testünkön. A meditáció által növekszik önismeretünk és bővül a tudás, ez nem más mint teljes mértékben tudatában lenni önmagunknak. A tudás által megértjük, hogy nem csak a test és elme vagyunk, hanem csodálatos lények. Ennek a tudásnak a tükrében kitágul a tudat és más fényben értjük meg az élethelyzeteinket.
(forrás:http://spiritualis.tippek.net)


Szellemi valóság- belső utazás (Spiritual reality) – videó