2016. április 6., szerda

A víz spirituális szerepe



Dr. Masaru Emoto japán spirituális kutató és tudós bebizonyította, hogy a gondolatok, az ima és a zene, hatással vannak a víz szerkezetére. Kísérletek ezreivel és fényképekkel bizonyította be, hogy a víz minden a külvilágból jövő információt felvesz. A vizet fagyott állapotban fotózta le és az így láthatóvá vált kristályok világosan mutatták a közölt külső információt.




A szeretet szóra a víz- bármely nyelven is mondták ki- ugyanazt a kristályalakzatot vette fel, gyönyörű jégvirág formájában:




Azonban a gyűlölet és egyéb negatív tartalmú szavakra zavarossá vált a szerkezete. A kísérletek során még arra is fény derült, hogy a víz képes együtt szenvedni az emberekkel, ahogyan azt egy földrengés után készült képekkel is bizonyították. A vizet az elektroszmog és a mikrohullámú sütő is zavarossá teszi.


Tehát a víz programozható a szavainkkal, érzéseinkkel és a zenével is. És mivel az emberi test tömegének több, mint a felét víz alkotja így a történések és rezgések ránk is hatással vannak, a víz megfelelő programozásával pedig elősegíthetjük testünk gyógyulását, egészségét.


A víz az egyik őselem, az élet egyik alappillére. A tisztasága létfontosságú az emberek számára.


Az anyaföldtől sok ajándékot kaptunk, vigyázzunk rá, hogy úgy tudjuk tovább adni a következő generációknak, ahogyan azt saját magunknak is tennénk.

(forrás: http://joportal.hu)

A Víz Üzenetei - Masaru Emoto