2016. október 16., vasárnap

Ian McCormack - Túléltem a halálomat



Ian McCormack 1980-ban, amikor 24 éves volt, átélt egy olyan élményt, ami megváltoztatta az életét.

Ian McCormack

Búvárruhában a tengerben volt amikor érzékelte, hogy valami elsuhant mellette, és valami hihetetlen ütéssel megcsípte. Medúzákat látott, melyek a karját többször is megmarták. Elsősegély gyakorlatból tudta, hogy néhány medúza rendkívül mérgező. 


Nehezen kikászálódott egy zátonyra ahol egy barátja is volt. Ő ránézett a karjára, és megkérdezte: Hány? Hányszor mart meg? Azt válaszolta: Azt hiszem, négyszer. Azt mondta: Láthatatlan? Áttetsző volt? Azt felelte: Igen, láthatatlannak tűnt. Simon lehorgasztotta a fejét és káromkodott. Azt mondta: Egy szúrás, és véged van.

Ian McCormack feleségével

Iant öt medúza marta meg. Halálra volt ítélve.

Iant eszméletlen állapotban vitték kórházba, és akkor került először kapcsolatba egy láthatatlan spirituális erővel, amikor a mentőben szállították.
Különféle emberek képeit látta maga előtt, akik a múltban megbántották, és egy hang azt kérdezte, meg tud-e nekik bocsátani? Először nemet mondott, de aztán megkérdezte a láthatatlan hangot: “Ha megbocsátok azoknak az embereknek, Isten is megbocsát nekem a léha életemért?”
A kórházba érve Ian McCormack a műtő felett lebegve találta magát. Korábban sokat utazgatott Keleten, tanulmányozta a jógát és egyéb spirituális módszereket, így megértette a testét elhagyó szellem és az asztrális utazás fogalmát.
Miközben a testében ható méreganyagok teljesen lebénították, érezte, hogy haldoklik, és olyan útra indul, ahonnan nem térhet vissza. Ekkor Ian bámulatos utazást tett.

Egy sötét síkon tett rémisztő út után, egy fénynyaláb szippantotta fel, és egy alagúton áthaladva tiszta fehér fényben fürdött meg. Azon vette észre magát, hogy, hogy kommunikál a fénnyel, és az végül összekapcsolja azzal, amit a teremtés Forrásának hisz.
Hirtelen teljes lényét feltétlen szeretet töltötte el, amit akkoriban nem érzett megérdemeltnek. Aztán egy fehér fényruhába burkolózott alak lépett elő, és feléje nyújtott kézzel üdvözölte.
Ian ezt úgy írta le, hogy a fény az idegen arcából ragyogott, és az elképzelhető legtisztább energiába burkolta be. Mivel Ian érezte, hogy gyermeki ártatlansága tér vissza, belenézett abba, amit máig is “Isten arcának” hisz.

Ahogy a fényalak megfordult, egy kapu nyílt meg mögötte, és Ian leírása szerint feltárult “egy teljesen új örökkévalóság, egyfajta új föld. Kristálytiszta patakok, virágok, fák és zöld dombok mindenfelé, de sehol egy ember. Olyan volt, mint egy érintetlen kert – a paradicsom. Egy új mennyország is létezett az új föld fölött.”
 
Amikor Ian ezen végignézett, úgy érezte, idetartozik, és azon csodálkozott, hogy miért nem ide született először. Megtudta, hogy ha része akar lenni ennek a világnak, akkor újjá kell születnie. Aztán rájött, hogy a mentőben átélt esemény lényegében újjászületés volt, hiszen akkor megbocsátást adott és kapott. A fénynyaláb felajánlotta, hogy válasszon: ott marad, vagy visszatér a földre.
Ian már azon volt, hogy megmondja az alaknak, hogy maradni akar, amikor annak válla fölött átnézve meglátta az alagútban álló anyját. Ráébredt az anyja iránt érzett szeretetére, és hogy halála mit jelentene az anyja számára, ezért vonakodva úgy döntött, hogy visszatér fájdalom gyötörte testébe.
Ian McCormack élete a felépülése után drasztikus fordulatot vett. Maga mögött hagyta a vad szörfös életét, a világot járja, és változatos összetételű közönség előtt mesél a tapasztalatairól.
(forrás: http://havannacsoport.hu-rejtelyekszigete.com)

Saját történetét meséli el a filmben

Halálos csípés 1. videó


 Halálos csípés 2. videó


Halálos csípés 3. videó


Halálos csípés 4. videó