2017. szeptember 15., péntek

Bruce Lipton: Energia segítségével kommunikálunk


A világ egy evolúciós állapotban van és az evolúció alatt nem fizikai fejlődést értek, hogy az emberek átváltoznak valami mássá. Az evolúció, amit valójában tapasztalunk most a tudatosság evolúciója.


Egy olyan tudaté, amely a múltban elválasztott minket mint egyéneket, olyan tudaté, melyet azzal a hittel programoztak, hogy az élet egy küzdelem, és azért vagyunk itt, hogy túléljünk, mert versenyeznünk kell egymással és alábecsülnünk és aláásnunk egymást, és egyénekként cselekedtünk a saját egyéni hatalmunk érdekében.

De a mai világban van egy új megértés az evolúciót illetően, hogy ez az evolúció a tudatosság evolúciója, egy kibővülése, hogy többek vagyunk, mint csupán fizikai entitások, amelyre hat a fizika.

A hagyományos newtoni fizikában a legtöbb ember azt tanulta, hogy az atomok fizikai részecskék mint a kis granulátumok. De 1925-ben a fizikusok egy másik megértésre jutottak, mert azt mondták, hogy mik is ezek a részecskék, melyek atomokból épülnek fel?

Akkor beljebb hatoltak és még kisebb úgynevezett részecskéket találtak, elektronokat, protonokat és neutronokat, de itt még mindig nem ért véget a keresés, hogy miből készültek, és akkor megváltozott a világ, mert amikor a kvantum fizikusok elkezdték feltenni a kérdést, hogy miből áll az elektron, a proton vagy a neutron, akkor kiderült, hogy energiából vannak, nem fizikai anyagból. Egy atom olyan, mint egy nanoméretű tornádó, egy forgó erőtér.

Ez egy illúzió, hogy fizikai lények vagyunk, sokkal inkább egy energiamező. Tehát mi a fene különbség van, és itt érkezünk egy érdekes részhez.

A részecskéket el lehet különíteni, itt egy részecske, itt egy másik részecske. Beszéljünk egyetlen részecskéről! Az energia összekapcsolja őket.

Itt ülök egy energiamezőben. Tehát ha energiából állok, ami vagyok, akkor ez azt jelenti, hogy az energia itt megáll? És a válasz erre, hogy nem. A kvantummechanikában én egy energiamező vagyok, bárhová megyek, sugárzom ezt az energiát.

Bárhol is vagy éppen, energiát közvetítesz. És egy newtoni világban, amelyben felnőttünk, ez különbözik ettől, ez meg attól. Egy kvantummechanikai világban semmi sem különül el.

Minden egy energiamező határok nélkül. Tehát amit teszek a világomban, nem csak azt teszem a világomban, hanem amit teszek, az szétsugárzódik minden máson keresztül, és ha rezonálok vagy harmóniában van az energiám veled, akkor az én energiám hat a tiédre, és akár ki is olthatja a te energiádat.

Minden kapcsolatban van egymással. A szék, amin ülök energia, a levegő, amit beszívok energia, energia vagyok, te is energia vagy, mindannyian össze vagyunk kötve ezzel az energiával.

De a tény az, hogy az energiák azok kommunikációk, és úgy vibrálunk és sugárzunk, mint egy rádió. Sugározzuk, hogy kik vagyunk ebbe a mezőbe és megváltoztatjuk azt, hogy mi történik.

Ez túlmutat a nyelven, ez egy kommunikáció, aminek semmi köze a szavakhoz. Ez egy energia, ami elérhető, ha érezni szeretnéd. És azt gondolom, hogy ez egy nagy dolog. Az érzelmek. Mert az érzelmek elmondják, hogy jól érzed magad, mert több energiád van. Rosszul érzed magad, gyengének, mert kevesebb energiád van.

Miért olyan fontos ez?

Sokkal nagyobb ereje van, mint a szavaknak. Az energia megmondja, hogy támogatnak-e az emberek, mert jól érzem magam körülöttük. Vagy felemás érzéseim vannak velük kapcsolatban, nem érzem jól magam.

Tehát van egy új világunk, amibe belépünk, és ez az energián alapul. És ha tudod olvasni az energiát, akkor te irányítod. Ha nem vagy képes olvasni, akkor nem tudod, hogy mi történik. Ha a szavakat követed, mert ezt adták el nekünk, amikor az emberek azt mondják, hogy igen, ezek jó szavak, mit gondolsz?

És aztán elfogadom őket és azt mondom igen, de ha megállunk egy időre és megkérdezzük, hogyan érzünk vele kapcsolatban, nem azt, hogy hogyan hangzanak.

Ez hatalmas erőt ad minden más felett a világban.

Tehát az ébresztő arra vonatkozik, hogy finoman figyeljünk az emberekre, érezzük az embereket. Érezzük, hogy hol vagyunk, érezzük, hogy mit akarunk tenni. Tehát az mondom, hogy megkérdezheted a fejedet és racionalizálhatsz bármit, de azt mondom, hogy ne a fejeddel kérdezz, hanem a szíveddel. A szíved a rezgések érzékelője.

A szíved sokkal pontosabban meg fogja adni a választ bármire a világban, mint a racionális gondolkodás.
(forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu)

Bruce Lipton: Energiával kommunikálunk - videó