2019. február 26., kedd

14 működő módszer, amellyel sikeresen megemelheted a rezgésszintedet



Azt már mind tudjuk, hogy minden és mindenki energiából áll, vagyis rezeg. Ki alacsonyabban, ki magasabban. Ha szeretnél boldog, elégedett lenni, stabil háttérrel rendelkezni, szellemi magasságokba jutni, angyalokkal társalogni és megérteni az Univerzumot, hogy utána a teremtő erőd a maximumon működjön, ehhez növelned kell a rezgésszintedet! Megmutatom, miként teheted meg!


Mint láthatod, sok jó dolog kulcsa a megemelkedett rezgésszintben rejlik. A jó hír az, akármilyen szinten rezegj most, mindig lehet tovább növelni és akárki megteheti. Úgyhogy itt a lehetőség, hogy aktívan dolgozz a rezgésszinteden:

1. Még több és még tisztább víz fogyasztása

Nem, nem szórakozok, ez tényleg ilyen egyszerű. A magasabb rezgésszint elérését nem valami nagy agy- és szellemtörő módszerekkel kell kezdeni, hanem a testünk egészségesebbé tételével. Márpedig vízre mindenkinek szüksége van, már csak azért is, mert rengeteg méreganyagot viszünk be egy nap, ami gyilkolja rezgésszintünket. Ezért kell minél több vizet inni, amit érdemes energetizálni.

Töltsd fel pozitív gondolatokkal, érzésekkel, mágikus szimbólumokkal, amit a flakonra rajzolsz, de kristályokat (rózsakvarc, ametiszt) is tehetsz a vízbe. Kiteheted rövid időre a nap-, de akár a holdfényre is. Minél természetesebb a víz, annál jobb!


2. A helyes táplálkozás kialakítása

A sejtjeink abból kapnak energiát és aszerint lesznek egészségesek, hogy mivel táplálkozunk. Vagyis a rezgésszint növelést már sejtszinten érdemes elkezdeni! Ezért is fontos az egészséges táplálkozás, hogy jó anyagokkal bombázzuk a sejtjeinket. Kerüld a mesterséges anyagokat tartalmazó ételeket, csökkentsd a szénhidrát bevitelt és igyekezz minél több zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, nyers ételt vinni a szervezetedbe.

3. Ne feledkezz meg a mozgásról sem…

Mindenféle mozgás, sport, növeli a rezgésszintet. Gondolj csak bele, elbánik a méreganyagokkal, erősíti a testet és a szellemet, arról nem is szólva, hogy fokozza a vitalitást. Ha nem vagy egy nagy sportos alkat, akkor legalább sétálj, vagy válassz olyan mozgásformát, mint a jóga vagy tai-chi, ami hatványozottan növeli a rezgésszintet.


4. Légzőgyakorlatok végzése

Ezzel ugyancsak rengeteget tehetsz a rezgésszintedért. Érdemes légzőgyakorlatokat végezni, hogy kilélegezd magadból a káros anyagokat és beszívd a friss, éltető, pozitív energiákat. Fontos, hogy mély légzésről legyen szó, ami egészen megmozgat! Közben lehet koncentrálni az elengedésre, hogy elérd a nyugalom és béke állapotát.


5. Meditáció

Természetesen a meditáció az egyik legtökéletesebb módja a rezgésszint emelésnek. Meditációban aktívan dolgozhatsz magadon, hogy elengedd a félelmeidet, aggályaidat, az önbizalmi problémáidat, negatív gondolataidat, mert ezek mind-mind mérgeznek és lehúznak. Helyettük koncentrálhatsz – és vizualizálhatod! – a pozitivitásra, a lelki boldogság elérésére, és hogy megnyílj a magasabb szférák felé. Meditációban nyitottá válsz a láthatatlan erők befogadására, hogy kapcsolatot létesíts más világokkal és a benne élőkkel, akik szintén segíthetnek a rezgésszint növelésben.

Tipp: Emlékszel? Minden rezeg, még a zene is. Vannak kimondottan olyan zenék, amelyek magas szinten rezegnek. Ha ilyen dallamokat hallgatsz meditáció közben, még jobban megdobhatod a szintedet!


6. Kérheted az égiek és angyalok segítségét

Ha már entitásokat emlegettem… igen, ez is egy tökéletes módja a rezgésszint növelésnek. Fordulj bátran egy kedvenc angyalodhoz, istenedhez, kérd bátran a segítségüket, hogy töltsenek fel tiszta energiával. Minél többet dolgozol össze velük, annál inkább emelkedik majd a rezgésszámod, ugyanis életbe lép a kölcsönhatás. Mivel ők rendkívül magas szinten rezegnek, ezt veszed át tőlük te is.

7. Kristályok, színek és illatok használata

Még mindig minden rezeg… de vannak színek, kristályok és illatok, amelyek az átlagosnál nagyobb szinten rezegnek. Célszerű kihasználni ezeket a „kész” lehetőségeket. Sőt, egyes amulettek, szimbólumok is magasabb frekvencián rezegnek.


8. Légy hálás!

A hála olyan hatalmas erő, akárcsak a szeretet. Talán nem is gondoltad volna, de a hála ereje is képes megemelni a rezgésszintedet. Ha képes vagy belátni, mennyi mindened van, milyen gazdag az életed, akár lelkiekben, milyen sok dolognak örülhetsz, milyen sokan szeretnek és támogatnak, akkor ez már elég is, hogy a szeretet (legmagasabb frekvenciájú érzelem) és tudatosság elvén növeld a rezgésszintedet.

9. Kerülj kapcsolatba a természettel!

Na, minek van elképesztően nagy rezgésszintje és temérdek energiája? Jaja, a természetnek! Ezért néha napján érdemes kivándorolnod a kertbe, erdőbe, parkba, kicsit ráhangolódni a természetre. Lefeküdni a földre és leadni a negatív energiáidat majd felvenni a pozitívakat. Töltekezz bátran a természet ereje által!

10. Az ima ereje

Lehet nem gondoltad volna, de az ima is kiváló rezgésszint növelő módszer. Főleg, ha szívből jön, szenvedélyesen mondod és beleadod az egész lelkedet. Akár imában is fordulhatsz az angyalokhoz vagy az égiekhez, hogy segítsenek növelni a rezgésszintedet, de mondhatsz bármilyen más imádságot is, mantrát, hiszen ezek a szent szövegek magas frekvencián rezegnek.


11. Dolgozz a csakráidon!

Ha magasan rezegsz, jól működnek a csakráid. Amennyiben negatívan rezonálsz, akkor elzáródhatnak és diszharmonikusan működhetnek. Ez a dolog oda-vissza működik. Hogyha tudatosan törekszel csakráid megtisztítására, energiával való feltöltésükre, hogy a megfelelő módon működtesd őket, azzal hálálják meg, hogy megemelik a rezgésszintedet!

12. Ügyelj arra, kik vesznek körbe!

Nagyon fontos kikkel kerülsz egy nap kölcsönhatásba, hiszen hatással vannak az energiaszintedre. Ajánlatos pozitív emberekkel körbe venni magadat, de akár arra is vállalkozhatsz, hogy segíts nekik magasabb szintre emelkedni. Tölts minél több időt szeretteid, barátaid körében, akik jótékony hatással vannak a rezgésszintedre.

13. Szeresd a munkád

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a munkád és hol végzed! Ha utálod a munkádat vagy kellemetlen közegben kell végezned, akkor le fogja húzni a rezgésszintedet és vele együtt persze a hangulatodat, meg az életkedvedet. Ha lehetőséged van rá, törekedj arra, hogy olyan munkát végezz, amit szeretsz és ami kellemes helyen van, azzal csak az eget súrolhatja a rezgésszintedet.

14. Tiszta otthon

Ügyelj arra, hogy otthonod tiszta, rendezett és pozitív energiákkal teli legyen. Elvégre életed jó részét otthon töltöd ezért olyan lényeges, hogy feltöltsön, nem pedig lehúzzon téged. Feng shuizz vagy csak egyszerűen légy körültekintő és figyelj arra, hogy otthonod maga legyen a Paradicsom. Mert mindenütt jó, de a legjobb otthon…

(forrás: arkadia.hu -Wadolowski Balogh Orsolya)

Rezgés - videó
forrás:Mónika Borzák