2019. február 18., hétfő

Szabadulj meg a fájdalomtól örökre! Gunagriha és Horányi Ágnes beszélgetése


Minden ember megteremti az életvitelének megfelelő fájdalmakat a testében, az is, aki rendszeresen sportol, az is, aki mozgáshiányos életet folytat, a fotel és a kanapélakók, és az élsportolók egyaránt. Nem is gondolnánk, hogy a mindennapi, a megszokott, hétköznapi rutin az életünkben, a foglalkozásunk során végzett mozdulataink, a gyakran ismételt és huzamosabb ideig felvett testtartásaink, - különösen a számítógép előtt ülés és az okos készülékek használata - kialakítja a maga speciális fájdalomkörét.

 Gunagriha és Horányi Ágnes 

Az embereknek itt, fáj, ott fáj, megtanultunk ezekkel a krónikus fájdalmakkal együtt élni, és a fájdalomcsillapítókon kívül, nem sok hatékony megoldást alkalmazunk ezek gyógyítására, megszüntetésére!
Mi az a nagyszerű módszer, ami sokak számára hozott már gyógyulást, és hogyan? A test öngyógyító képessége a legjobb orvosunk, de ennek eléréshez az nem elegendő, hogy mindig csak örüljünk egy jól működő újabb lehetőségnek, ellenszernek, meg is kell mozdulnunk önmagunkért, meg kell tennünk azokat a lépéseket, amik a testünket nemcsak gyógyítják, hanem folyamatosan jó egészségi állapotban tudják tartani. 

(forrás: VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ)


Szabadulj meg a fájdalomtól örökre! - Gunagriha, Horányi Ágnes - videó
forrás:VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ
https://www.youtube.com/watch?time_continue=232&v=daQdhgtcQ5I


Kapcsolódó írás:
Válaszol Dr. Fülöp Sándor, avagy Gunagriha: