2019. június 29., szombat

Egy fiatal lány azt állítja, hogy a mennybe került, miután belezuhant egy üreges fába, és a betegsége is eltűnt + Film


Igaz történet 

Mindössze 5 éves korában Annabel Beamet több súlyos gyomor-bélrendszeri rendellenességgel diagnosztizálták, amelyek a táplálkozás után puffadást és fájdalmat okoztak. Annabel annyira rosszul érezte magát, hogy egyszer azt mondta az anyjának, Christy Beamnek, hogy meg akar halni és a mennybe akar menni.

Annabel Beam

Aztán egy nap Annabel az egész életét megváltoztató eseményt tapasztalt meg. Ő és a nővére egy fára másztak fel, amikor az egyik ága letört. Annabel az üreges fa belsejében landolt, ami első pillantásra végzetes zuhanásnak tűnt.

A tűzoltók öt órán át dolgoztak, hogy kiszabadítsák a fából. Annabel elmondása szerint azonban ezen idő alatt látta a mennyországot, Jézust és még a nagymamájával is találkozott, aki néhány évvel korábban halt meg.
 
A Beam család

Annabel azt állítja, hogy Jézus azt mondta neki, hogy tervei vannak számára a Földön. Azt mondta neki, hogy nem lesz semmilyen gyomorpanasza, miután kiszabadították a fából.

A lány 9 métert zuhant, így már maga az is csoda volt, hogy egyáltalán túlélte az esést. A baleset után Annabel anyja észrevette, hogy a lánya gyakran nem kér gyógyszert.

Miután visszamentek a gyermek gasztroenterológushoz, az orvos egyszerűen elbocsátotta őt a gondozásából, mondta Christy. "Meggyógyult."

 Annabel rövid története - videó


Annabel korábbi betegségeit pszeudo-obstrukciós és antrális hypomotilitási rendellenességeknek nevezték. Más szavakkal, gyomrának izmai túl gyengék voltak a megfelelő emésztéshez. Emellett a tünetek gyakran bélelzáródásra utalnak anélkül, hogy ténylegesen elzáródtak volna.

A tudomány jelenlegi állása szerint a pszeudo-obstrukció valószínűleg az idegekkel, az izmokkal vagy a nem megfelelően teljesítő sejtekkel áll kapcsolatban.

Jelenleg Annabelnek egyáltalán nincsenek emésztési problémái. Választása szerint ehet bármit, mindenféle fájdalom nélkül, ami egy valóban csodás gyógyulást jelent.
 
 
Christy Beam a "Mennyei csodák: Egy kislány és csodálatos gyógyulásának története" című könyvében írta meg lánya esetét. Annabel történetéből egy film is készült.

(forrás: ujvilagtudat.blogspot.com)

- - - - - -  -

Kapcsolódó írás:
 A Beam család hihetetlen, ám igaz története:
https://dszilvia.blogspot.com/2017/03/mennyei-csodak.html
 
- - - - - - - -

Mennyei csodák (teljes film):