2019. október 10., csütörtök

Gyógyítsd az izmaidat és az ízületeidet gyógyszer és műtét nélkül, a Ming-módszerrel!



Rengeteg fájdalom ered a mozgásszegény életmódnak köszönhetően. Minél kevesebbet mozgunk, mert korosodunk, mert nincs rá időnk, energiánk, lehetőségünk, sajnos annál több probléma jön elő. 


Aztán már maga a fájdalom miatt sem tudunk úgy mozogni, mint ahogyan szeretnénk. Az egészséges test egyik fontos alappillére pedig a testmozgás. Egy idő után a fájdalom már a mindennapjaink részévé válik. Megszokjuk, megtanulunk együtt élni vele. Először gyógyszerekkel próbáljuk elviselhetőbbé tenni az életünket, majd jön a műtét. De mi lesz ezután, ha nem változtatunk az életmódunkon?


Gyorsan változik most a világ. Másképpen élünk, teljesen más a mozgáskultúránk. Szerencsére azonban nem csak ez változott, hanem a gyógymódok is. Hogyan tudjuk az izom- és ízületi fájdalmainkat hatásosan gyógyítani gyógyszerek és műtéti beavatkozás nélkül? Milyen forradalmi módszer van erre, amit szinte minden korosztály tud alkalmazni?

Ming Chew, Gunagriha és Horányi Ágnes beszélgetése - videó:

forrás: VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ 


Szabadulj meg a fájdalomtól örökre!
Izom- és ízületi fájdalmak tartós gyógyítása - forradalmi terápiás módszer

Ming Chew

Képzelj el egy fájdalom nélküli életet!

Fájdalomcsillapítókon élsz, akár már egy műtétre is rászánnád magad? Évek óta izom- vagy ízületi fájdalmak gyötörnek? Mindez a múlté lehet: a fájdalomterápia mestere, Ming Chew egyedülálló módszerével gyógyszer és műtéti beavatkozás nélkül segít megszabadulni a fájdalomtól - ÖRÖKRE!

A MING-MÓDSZER ALAPJAI:
  • Állapotfelmérő, öndiagnosztizáló technikák, melyek segítségével egyéni panaszodra szabhatod a gyakorlatokat.
  • Tizenöt perces nyújtó- és erőfejlesztő gyakorlatsorok, amelyeket akár a nappalidban is végezhetsz.
  • Megfelelő hidratáció és ásványianyag-pótlás az optimális egészségi állapot elérése érdekében.

Ming Chew fizioterapeuta több mint húsz éve kezeli pácienseit saját módszerével. Úgy véli, a fájdalom oka sokszor a merev, összehúzódott izompólya (fascia), mely összenyomja az idegeket. Programja ezért ezt a csontjainkat, izmainkat és ízületeinket körülvevő kötőszövetet veszi célba, véglegesen orvosolva ezáltal a probléma gyökerét, nem csupán elfedve a tüneteket.

Próbáld ki Te is a Ming-módszert, és nyerd vissza mindössze napi tizenöt perc időráfordítással a mozgás szabadságát és az életkedvedet. Kezdj el fájdalommentesen élni!

Ming Chew fizioterapeuta, egykori testépítőbajnok és harcművész, aki munkája során a kínai orvoslás alapelveit is alkalmazza.