2019. október 27., vasárnap

Jan Van Helsing: Interjú a Halál Angyalával



Korábbi műveimmel ellentétben, ez esetben „személyes" könyvről

van szó, mert a benne foglaltakat magam éltem át. És amit átéltem, az

annyira mélyrehatóan megváltoztatta az életemet, hogy soha többé

nem leszek a régi „Jan Van Helsing". Nincs visszaút...

Ezzel a könyvvel meghívom Önt, utazzon velem új tájakra.




“Ismételten ​hall az ember olyan híreket – kórházak munkatársaitól, betegápolóktól, orvosoktól, lelkészektől -, hogy röviddel halála előtt fekete ember jelenik meg a haldoklónak, áll az ágyánál, mászkál a ház körül, benéz az ablakon, vagy bekopogtat az ajtón. Nevezik őt errefelé a “kaszásnak”, vagy a halál angyalának, ahogy a bibliában is."

Jan Van Helsing

Mit gondol az olvasó ilyen és hasonló esetek hallatán? Valami beképzelés ez, hallucináció, kábítószeres élmény, vagy egyszerűen a tudatalattiból csordogáló filmjelenet? Hasonlóan józanul bánt volna Jan van Helsing is ilyen történetekkel, ha nem látogatta volna meg őt is a Lény – két héttel egy súlyos autóbaleset előtt. Helsinget lenyűgözte ennek a lénynek a jelensége és valósága, és nagyon kíváncsi lett rá. Két évig dolgozott azon, hogy ezzel a lénnyel, a “halállal”, közvetlen kapcsolatba kerülhessen – esetleg anélkül, hogy ehhez neki is meg kelljen halnia. Ez a kapcsolat 2004 decemberében létre is jött.

Egy érdekfeszítő, világszerte egyedülálló interjú során több mint 200 kérdésre kapott választ ettől a Lénytől.

Jó ideje várat már magára egy ilyen színvonalú feltáró “tanács gyűjtemény”, alapmű. Miként bontakozhatnak ki bennünk a végtelen dimenzióinak és tudatos átváltozásainak kezdetei? Dimenziónk áramlásának anatómia rendszerének, törvényszerűségeinek ismerete ablakot nyithat számunkra, a végtelen aktív oldalára. Helsing által most közreadott interjú révén ez lehetséges. Ez a LÉNY ugyanis különös jelentőségű szereplője a földi létezésnek.

Jan Van Helsing. Interjú a Halál Angyalával:
https://docplayer.hu/9950956-Jan-van-heising-interju-a-halal-angyalaval.html

Kapcsolódó írás:
Jan Van Helsing: Aki a lelkeket hozza és viszi:
https://dszilvia.blogspot.com/2019/02/jan-van-helsing-aki-lelkeket-hozza-es.htm