2019. október 8., kedd

Telepatikus kapcsolat létesíthető az állatokkal, amiről egyre több bizonyíték áll rendelkezésre


Az állat kommunikátorok, egy speciális típusú pszichikus képességgel rendelkező emberek úgy vélik, hogy a telepatikus kommunikáció lehetséges a kedvenceinkkel. Azt állítják, hogy erre bárki képes lehet. 


“Öt helyen eltörtem a bokámat,” – írja a meg nem nevezett szerző az Interspecies Telepathic Communication-ben. “Nagy fájdalmak közt feküdtem az ágyban, amikor hallottam: ‘Tudom, hogy különböző kultúrákból jöttünk, és talán nem hiszem, hogy segíthetek, de ha csak dédelgetsz, elveszem a fájdalmadat.’ Ezeket a szavakat hallottam a fejemben ugyanúgy, mintha valaki beszélt volna hozám. Kinyitottam a szemem, és megláttam az angyali macskámat Kisa-t a párnámon, és amikor rám nézett, tudtam, hogy ő volt! A baleset óta első ízben aludtam kényelmesen.”

A szerző “állat kommunikátornak” vallja magát, és egyike azon egyre több embernek, aki azt állítják, hogy pszichés képességük van arra, hogy telepatikusan kommunikáljanak a különböző állatokkal.

“Bárki képes kommunikálni az állatokkal,” állítja a szerző, és azt mondja, hogy ez képalkotás útján történhet. “Az állatok képek, érzések, érzelmek és fogalmak segítségével kommunikálnak. Néha egy képet kapunk arról, hogy mit akar az állat kommunikálni, de sokszor érzelem vagy fogalom formájában érkezik a közlés.”

Mi jelent az állati telepátia?

“Az állat nem nyitja ki a száját és nem mondja ki a szavakat verbálisan,” mondják az állat kommunikátorok, “de az állatok nem verbális módon csodálatosan kommunikálnak. Sokszor szavakat kapok, vagy érzéseket a testemben, vagy képeket és szimbólumokat, amelyeket az állat telepátia útján ad nekem.”

Raphaela Pope szerint az emberek és az állatok közötti telepátia nem sokban különbözik a két ember közötti telepátiától. “A szótár a telepátiát úgy határozza meg, mint két elme között egyfajta benyomások útján történő kommunikációt a fizikai érzékelési csatornáktól függetlenül,” – írja Pope a weboldalán.

“Tapasztalataim szerint a telepátia az állatvilág univerzális nyelve. Úgy gondolom, hogy az emberek valójában telepatikus képességgel születnek, de hajlamosak elfojtani vagy elfelejteni, amikor megtanulják a beszélt nyelvet. A telepatikus kommunikáció feltételezi, hogy az állatok érző lények, amely a saját célok, vágyak, döntések és a világnézet kifejezésének módja.”

Hihetetlen felfedezések történtek néhány magasabb rendű főemlős elméjével és kommunikációs képességeivel kapcsolatban, leginkább Koko, egy gorilla esetében, akit amerikai jelnyelvre tanítottak, és most több mint 600 szót ismer. A gondozóival a jelnyelv és egy speciális számítógép segítségével történő “beszélgetés” során nem csak olyan alapvető vágyakat képes megfogalmazni, mint hogy mit és mikor akar enni, hanem azt is, hogyan “érez” a dolgokkal kapcsolatban az életében.

A kommunikáció fajtái

Nagy ugrás azonban az, hogy azt mondjuk, hogy az állatok az ismereteiket telepatikus szavakkal és képekkel képesek közölni éppúgy, mint az emberek közötti telepátia esetében, ami nem egy mindennapi esemény a többség számára. Az állat kommunikátorok úgy vélik, hogy ez nem csak lehetséges, hanem az állatokkal is így tudnak beszélni.

Raphaela Pope egy Helga nevű németjuhász kutyával történt konzultációról számol be: “Helga gazdája Joan elmondta, hogy Helgának nagyon komoly fülsérülése volt. Tudni akarta, hogy a kutya hogyan sérült meg. Amikor ráhangolódtam Helgára, mutatott nekem egy képet, amikor az ingatlant körülvevő fa kerítésnél ásott. Helga megpróbálta átdugni a fejét a kerítés alatt, de kiállt egy régi rozsdás szög a szögesdrótból. Később Joan megkérte Helgát, hogy mutassa meg pontosan, hol volt a huzal. Helga odavezette a helyszínre, és Joan megtalálta a régi rozsdás drótot a kerítés alatt.”

Hogyan jöhet létre a telepatikus kommunikáció?

Rájöttem, hogy a természettel való hatékony kommunikáció egyik titka az, hogy önmagadban, érzelmileg és szellemileg világos legyél, és hogy egy kis érzelmet vigyél a kommunikációba. Engedd magadnak, hogy felismerd, hallgass a szíveddel, beszélj érzéssel, majd bízz abban, hogy létrejön a kapcsolat,” – mondja Laura Simpson, a “The Art of Noticing Your Pet” című művében.

“Képzeld el, hogy mit akarsz, hogy megtegyenek, vagy mit akarsz mondani nekik. Küldj nekik érzéseket és érzelmeket! Ha azt akarod, hogy az üzeneted megérkezzen, akkor meg is történik. Ne hallani próbáld, hogy mit akar mondani az állatod. Ülj le, lazíts és hagyd, hogy az állat gondolatai és érzései elérjenek hozzád.”

“A telepatikus állat kommunikáció alapvető lépése a csend és a fogékonyság állapota, hogy ténylegesen megtörténjen a kommunikáció, hogy elküldjük az üzenetet és megkapjuk a választ,”
– Raphaela Pope.

Honnan tudhatjuk, hogy a tapasztalatunk valódi? Raphaela Pope erre a következő választ adja: “Az állat kommunikációban új emberek gyakran megkérdezik: ‘Honnan tudhatom biztosan, hogy a válasz az állattól származik? Úgy érzem, mintha én beszélnék magamhoz.’ Ha csendes és nyugodt állapotban vagy, és nem sok gondolatot vagy érzelmet bocsátasz ki, akkor az információnak az állattól kell származnia. Mivel az elméden keresztül érkezik hozzád, vagy érzelmi úton, vagy vizuális érzékelés révén, úgy érezheted, mintha tőled származna. Tudni fogod, hogy nem, ha váratlan választ kapsz.”
(forrás: Új Világtudat - vilagfigyelo.com)

A Föld hangjainak egyesítése -- Penelope Smith telepatikus állatkommunikátor - videó

Penelope Smith már gyerekkorától képes belső beszélgetést folytatni az állatokkal. Telepatikus állatkommunikátorként 30 év alatt több ezer állattal foglalkozott, könyveket írt a témában, tanfolyamokat tart és folyóiratot szerkeszt.

Kapcsolódó írás:
Az állat kommunikátorok bizonyítják, hogy lehetséges hallani kedvenceink gondolatait:
 Anna Breytenbach