2018. szeptember 3., hétfő

Az állat kommunikátorok bizonyítják, hogy lehetséges hallani kedvenceink gondolatait



Számos állat kommunikátor bizonyította már, hogy teljes mértékben lehetséges kommunikálni az állatokkal (ugyanúgy, mint az emberekkel), hallva a szavaikat és gondolataikat telepatikus vagy energetikai módon.

Anna Breytenbach

Az állat kommunikátorok olyan emberek, akik teljes körűen képesek kommunikálni egy állattal, ahogy azt embertársaikkal teszik. A kommunikáció telepatikus és kétirányú; az állat kommunikátor képes "beszélni", gondolatokat küldve az állat irányába és "hallani", az állat gondolatait befogadva.

Állat kommunikátorok már valószínűleg hosszú ideje léteznek, szinte minden egyes kultúrában a világon. Csak a mi modern nyugati materialista kultúránk az - melyet a vallás és tudomány meghatározó intézményei befolyásoltak, melyek a valóság elkülönülésének érzékelésén alapulnak -, melynek szokatlan egy ilyen lehetőség. Ahogy azonban a következő példák is mutatják, az állati kommunikáció, más néven a fajok közötti kommunikáció egy nagyon is valós jelenség. Ezek az állat kommunikátorok képesek hozzáférni az állatoktól és állatokról olyan tudáshoz, amiről másképp nem szerezhetnének tudomást.


Anna Breytenbach állat kommunikátor

Anna Breytenbach egy profi állat kommunikátor, aki döbbenetes képességekkel rendelkezik az állatokkal történő kommunikációban. Az alábbi videóban Anna felidézte egy fekete párduc esetét, aki egy dél-afrikai vadmacska parkba került át. A Diabolo nevet kapta (hasonlóan a spanyol ördög szóhoz), és nyilvánvalóan egy boldogtalan macska volt. Többnyire rávicsorgott arra, aki közelebb lépett. A park tulajdonosai (Jurg és Karen Olsen, Jukani Ragadozó Park, Dél-Afrika) féltek közeledni hozzá. Felvették a kapcsolatot Annával, hogy segítsen. A párduccal történt kommunikáció után megtudta, hogy az egyik ok, ami zavarta, hogy azt hitte, valamit várnak tőle. A másik ok az volt, hogy aggódott amiatt, hogy mi történt a két fiatal kölykével az utolsó helyen, ahol fogva tartották.


Amikor Anna ezt elmondta a park tulajdonosához Jurgnek (aki kamera előtt vallotta be, hogy nem hisz az állatokkal való kommunikációban), kiborult és sírni kezdett. Megerősítette, hogy valóban volt két kölyke az előző helyen. Elmondta Annának, hogy nyugtassa meg a párducot, hogy semmit sem várnak tőle, és a kölykei biztonságban vannak. A párduc ettől megkönnyebbült egészen addig a pontig, hogy megnyílt és barátságos lett. Ezután a "Lélek" nevet kapta, ami jobban illett hozzá.

Nem volt rá mód, hogy Anna esetleg előzetesen tudhatta volna ezt az információt. Telepatikusan szerzett róla tudomást abból, amit az állat mondott el neki.


A következő videóban Anna egy cápával történt kommunikációjáról beszél Byron Bay-ben, Ausztráliában. Elmondja, hogyan lépett kapcsolatba egy "nagy fehér cápa tudatával", ami lehetővé tette, hogy megértsük, hogyan cselekednek a cápák, és hogy időnként miért "támadnak" meg embereket. Anna felfedi, hogy a cápák normális táplálékát túlhalászták, és ezért lecsökkent, továbbá a halászhálók lekorlátozzák őket. Így egyre több cápa egyre kisebb területen keres élelmet mint korábban, ami egy versengő környezetet teremt számukra. A cápák nagyon érzékeny lények, és amikor verseny vízisportokat űző emberekkel találkoznak (például vízisí, vagy szörf, ahol el kell kapni egy hullámot), vonzódnak ezekhez az emberekhez a frekvencia egyezés miatt. Anna azonban hangsúlyozza, hogy mivel a cápák a szájukkal "tesztelnek", amikor egy emberbe harapnak vagy tátott szájjal közelítenek felé, általában nem megenni próbálják. Összességében nem érdekli őket az emberi hús megevése, mert élvezhetetlennek találják azt.


Kevin Richardson állat kommunikátor

Kevin Richardson, vagy ahogy ismert az "oroszlán suttogó" egy hihetetlen példa arra, hogy az ember hogyan tud elvegyülni az oroszlánok, tigrisek, hiénák és más hagyományosan erős ragadozó között. Kevin nagyon szoros kapcsolatban áll számos vadon élő állattal.

 Kevin Richardson

Az alábbi videóban azt magyarázza, hogy lett a hiénák és az oroszlánok értékes családtagja. Kifejti azt a láthatatlan (a legtöbb ember számára) dinamikát, ahogy a hiénák és az oroszlánok elhelyezik magukat az állati társadalmi struktúrákban. A hiénák például matriarchálisak; a legalacsonyabb rangú nőstény meghaladja a legmagasabb rangú hímet. Kevin teljesen elmerült ezen állatok tanulmányozásában, hogy megtanulja ezeket az árnyalatokat.


Kapcsolódó írás:
Akinek az oroszlánok a legjobb barátai 
 https://dszilvia.blogspot.com/2015/04/akinek-az-oroszlanok-legjobb-baratai.html

Más állat kommunikátorok

Számos állat kommunikátor van, akik egyre többen vannak, és egyre ismertebbek. Candi Cane Coopert gyakran hívják, hogy segítsen, amikor az embereknek nehézségeik akadnak a háziállataikkal. Sonya Fitzpatrick, Heidi Wright, Penelope Smith, Nancy Windheart és Teresa Wagner más jól ismert állat kommunikátorok a sok közül. Ezeknek az embereknek a története többnyire hasonló. Mindannyian állatokkal körülvéve nőttek fel, akikre úgy gondoltak, mint a barátjaikra. Sok állat kommunikátor mondja el a történetét, hogyan "beszélgettek" az állatokkal, hogy megismerjék a problémáikat (az állat például véletlenül megmérgezte magát, fél valamitől stb.), majd továbbították az információt a tulajdonosaiknak, akiket teljesen meglepett, hogy hogyan tudhattak róla.

Sok állat kommunikátor hangsúlyozza, hogy az állatok a tükrözés révén kiváló tanítói az embereknek, vagyis visszatükrözik nekünk a zavarainkat, hogy tisztán lássuk azokat, és remélhetőleg tanulunk belőlük.

Következtetés: az állati kommunikáció teljes mértékben lehetséges, ha felismerjük, hogy az egész világ tudatos

A jelenség legújabb népszerűsége csak azt mutatja, hogy mennyire elavult és korlátozó a hagyományos tudományos materializmus. Az igazság az, hogy az egész világ tudatos. Az egész univerzum öntudatból vagy "Isteni anyagból" áll, még az állítólag élettelen tárgyak is, mint a sziklák. Ahogy egyre több és több ember veti le magáról hamis énjének béklyóit, és valósítja meg valódi természetét, a fajok közötti kommunikáció, beleértve mind az állati, mind a növényi kommunikációt, egyre gyakoribb. Ezzel együtt talán beléphetünk egy olyan korba, ahol békésen együtt tudunk élni mindenféle állattal, még azokkal is, melyekre régóta kegyetlen ragadozóként tekintünk.

Végül is a ragadozó-zsákmány, a legalkalmasabb éli túl mentalitás egy olyan gondolkodásmód, amit az emberek állandósítottak ezen a bolygón. Ha meg tudunk ettől válni és ezen gondolkodásmód fölé emelkedni, talán azt fogjuk találni, hogy a kapcsolatunk a sokféle állattal egy teljesen új életet eredményezhet.

(forrás: ujvilagtudat.blogspot.com)

Penelope Smith: Az állatok beszéde.
Hogyan kommunikáljunk háziállatainkkal?