2018. szeptember 16., vasárnap

Aki tényleg látja a szellemeket



Amerika leghíresebb paranormális nyomozója, Allison DuBois - a Magyarországon is népszerű filmsorozat címszereplőjeként ismert médium - 1972-ben született az arizonai Phoenix városában. Allison hatéves korában, elhunyt nagyapjával történő találkozását követően fedezte fel pszichikus képességeit, tizenegy évesen pedig egy olyan eseményt élt át, amely egész életében meghatározó szerepet kapott.

Allison DuBois

Éppen hazafelé tartott a kihalt utcán, ahol egy autó lassított mellette, majd két ismeretlen férfi ugrott elő és megpróbálta berángatni őt a kocsiba. A halálra rémült kislány először tehetetlenül tűrte, hogy a két emberrabló az autó felé vonszolja, de váratlanul egy hang szólalt meg a fejében, és arra figyelmeztette,azonnal meneküljön el a helyszínről.
Ekkor hirtelen magához tért a sokkhatásból, érthetetlen módon megsokszorozódott erővel kivetette magát elrablói kezéből és gyorsan elmenekült. Mikor tudomást szerzett arról, hogy a környéken már több hasonló, végzetes kimenetű támadás is történt, Allison úgy érezte, mindössze a gondviselés révén maradhatott életben, és az őt megszólító hang arra utalt, hogy a szellemvilág kiválasztottjává vált, így ettől kezdve nem hagyta figyelmen kívül a „holtaktól érkező” utasításokat. Gyermekkorában szerzett adottságára azóta is csodálatos adományként tekint.

Az időközben valóságos „sztármédiummá” vált hölgy őszintén és meggyőződéssel állítja, hogy lelki szemeivel látja az „emberi energiahullámokat” és a testetlen lelkeket, s nem csupán az emberi gondolatokat és a betegségeket, valamint a jövő eseményeit érzékeli, hanem a szellemvilággal is tartja a kapcsolatot.

A nemzetközileg elismert pszichikus szakértő, dr. Gary Schwartz az arizonai egyetem kutatóközpontjában négy éven keresztül végzett klinikai és laboratóriumi kísérletekkel igazolta, hogy a médium olyan megdöbbentő és kimagasló eredményekre képes, amelyekre egyszerűen nem adható tudományos magyarázat, ráadásul három kislánya is örökölte adottságait.

Allison DuBois egyedülálló módszereiről és rejtélyes eseteiről írt első könyvében - amely a túlvilági életre utaló Dont Kiss Them Goodbye, azaz Ne búcsúztasd el őket címet kapta - gyermekkori élményei mellett arról is beszámol, hogyan lett a Texas Rangers nevet viselő amerikai rendőrségi egység külsős pszichozsaruja, majd egyre több államban foglalkoztatott médiumdetektív.

 A sorozat főszereplője, akit a képernyőn Patricia Arquette játszik, és Allison DuBois a médium

A sorozatban megjelenített alteregójá-val ellentétben leginkább éber állapotban fogékony DuBois elmondása szerint számos esetben nyújtott segítséget egy-egy elrabolt vagy meggyilkolt áldozat és a feltételezett elkövető megtalálásához, amelyekhez a keresett személy tárgyait és fotóit, valamint a bűncselekmény helyszínéről készített fényképekről támadó látomásait használja fel.

Könyveiben többször is utal arra, hogy tevékenységét rendes állásától függetlenül végzi, és nem kíván „megélhetési médiummá” válni, ezért még soha nem fogadott el pénzjutalmat a szolgálataiért, amit kizárólag az igazság érdekében végez. Az amerikai rendőrség ugyan következetesen tagadja, hogy valaha is igénybe vette volna a világhírű médium segítségét, de Allison ezt azzal indokolja, hogy a nyilvánosság bevonásával a látnokokat is komoly veszély fenyegetheti, ráadásul egyetlen bíróság sem fogadja el perdöntő bizonyítékként egy médium megérzéseit és állításait.
(forrás:titkokbirodalma.blogspot.com)

Allison DuBois médium -videó
forrás:SPAMwd