2020. november 17., kedd

Barry Eaton: Túlvilág - A halál utáni élet titka


„Egy biztos: az élet nem véletlenszerű események láncolata - mindennek értelme és célja van.”

„A Túlvilág mélyreható könyv. Érzelemmel teli, de az igazságot kutatja.”

Könyv az élet utáni életről, és az élet és halál közötti átjárás kérdéseinek feszegetéséről. Eaton csodálatos tapasztalataira és meditációi során az elhunytakkal folytatott beszélgetéseire alapozva azokat a kérdéseket válaszolja meg a szellemvilággal kapcsolatban, amelyeket a legtöbben szeretnénk feltenni.

Elmondja, mi történik, amikor valaki meghal, mi is az az alagútélmény, hová kerülünk a halálunk után, és hogy visszatekinthetünk-e korábbi életeinkre.

Megtudjuk, miért olyan nehéz hátrahagyni szeretteinket, illetve, hogy mennyire meg tudja nehezíteni az átlépést a hátramaradottak mély gyásza.

Eaton arra is igyekszik választ adni, hogyan töltjük el az életek közötti időt, hogyan készülünk a következő reinkarnációnkra, és mik a karmikus feladataink. Számos, a kapcsolatteremtés idején a szellemvilágban élő lélek történetét olvashatjuk, akik között van egyszerű halász, és van, aki ismert forgatókönyv-író volt legutóbbi földi életében. Egy biztos: az élet nem véletlenszerű esemény – mindennek értelme és célja van..

  forrás: magyarmenedek.com