2020. november 20., péntek

Ősi idegenek - A földönkívüli agy

 

1559. június 30-án a francia II. Henriket egy szerencsétlen baleset miatt halálos sebesülés érte egy bajvívás során, majd tíz nappal később meghalt. A király halála megdöbbentette a franciákat, kivéve egy embert, a látnok Michel Nostradamust.

Évekkel korábban Nostradamus előre megjósolta Henrik halálát a próféciáiban, egy 942 jóslatot tartalmazó gyűjteményben. Kísérteties látomását megdöbbentő pontosság jellemzi.

Jóval 1566-os halálát követően váltak ismertté Nostradamus legmegdöbbentőbb jóslatai. Megjósolta például Napóleon és Adolf Hitler felemelkedését és Diana hercegnő halálát.

Nostradamus sosem állította, hogy a jövőbelátás képességével született erre a világra, azt mondta, hogy ezt az adományt váratlanul kapta a 40-es évei közepén, amikor Dél-Európában járt, mint a pestis ellen küzdő orvos és gyógyszerész.

Azonban az, hogy ki vagy mi adta neki a felfoghatatlan képességet, hogy előre lássa a jövőt, még számára is rejtély maradt. Egyedül küzdött a pestissel, amibe a felesége és a gyermekei is belehaltak. Ezután évekre eltűnt, melynek során a gyász és a döbbenet felébresztette benne a látnoki képességét, az agya szó szerint átalakult.

Sok természetfeletti képességeket vizsgáló kutató hiszi, hogy az emberi agyban hihetetlen lehetőségek rejlenek, amit a tudósok még nem fedeztek fel, és amit néha traumatikus események váltanak ki.

Erre azonban nem csak Nostradamus életében lehet bizonyítékot találni, hanem a mai időkben dokumentált rendkívüli esetek között is.

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.com

 videó itt:

https://videa.hu/videok/nagyvilag/osi-14-16-l-9$pIyHpsci9zyEH8d?start=3.460113