2021. december 15., szerda

Meglepő, de ismerősökre lelhetsz az előző életedből

 
Az életünkben jelenlévő, vagy átutazó emberekkel nem véletlenül találkozunk. A szeretteink, de a számunkra kellemetlen emberek között is lehetnek olyanok, akikkel régebbi a kapcsolat. 
 
 
A lélekvándorlás nem csupán arról szól, hogy újjászületünk egy másik testben. Hozzuk magunkkal az előző életben megoldatlan problémákat, a sorsfeladatainkat, karmánkat is. Ehhez pedig személyek is kapcsolódnak, akikkel életeken át találkozunk, egészen addig, amíg be nem teljesítjük azt a feladatot, ami miatt folyton találkoznunk kell.

De kik azok, akikkel követjük egymást, életeken át? Ilyen lehet a szerelmed, akivel villámcsapásszerűen egymásra találtatok. Vagy a legjobb barátaid egyike, akivel támogatjátok egymást. De az is lehet, hogy egy egykori versenytársad, ellenfeled kerül melléd újból, akivel a negatív érzéseket kell átalakítani úgy, hogy mindketten fejlődni tudjatok

1. Erőteljes érzések, azonnal

Amikor megismerkedsz valakivel, csak kivételes esetben árasztanak el szélsőséges érzések. Ha valakivel egyből egy hullámhosszra kerülsz, vagy ha szeretetet, kötődést érzel iránta, akkor az illetővel nem először találkozol. Ilyen lehet egy váratlan szerelem. De ha negatív érzelmeket vált ki egy új személy: vele is dolgotok lesz egymással! 

2. Telepatikus jelzések

Mindig ugyanakkor hívjátok egymást, szinte egyszerre írtok üzenetet, és egyszerre mondtok ki szavakat… Ez előfordulhat egy munkatársaddal, egy nagyon jó baráttal, de egy randipartnerrel is. Ne vicceld el, és ne is ijedj meg a jelenségtől. Hagyd a dolgokat saját medrükben folyni, kiderül majd, mi célból találkoztatok. 

3. Nézz a szemébe

A szem a lélek tükre. Ez a közhelyes mondat a spiritualitásban jártas ember számára sok mindent takar. Amikor belenézel valakinek a szemébe, felfedezhetsz benne érzéseket, történeteket, kapcsolódást. Az írisz egyedi, és nem változik akkor sem, ha valaki újjászületik. Ha mélyen a szemébe nézel valakinek, aki előző életedből ismerős, akár arra is rájöhetsz, kivel állsz szemben valóban.

forrás:nlc.hu
- - - - - 
Hogyan emlékezhetünk előző életekre? - videó
forrás:Oldtarot