2014. március 16., vasárnap

Mindenkinek van harmadik szeme!




A harmadik szem egy isteni adomány, melyet csak a kiérdemelt, tiszta lelkek kaphatnak meg. Mindenki ezzel a képességgel születik a világra, mert tiszta lappal indul. Ám ezt el is vesztheti…




A harmadik szem az energiatest szerves része (6.csakra) – minden ember szellemlényi felépítéséhez hozzátartozik – a homlok közepén helyezkedik el.
Ez egy isteni adomány, amelyet csak a kiérdemelt tiszta lelkek és egyben “krisztusi küldetést” teljesítő személyek kaphatják meg. Isten tud csak ilyen képességet adni, de ezt szigorúan ki kell érdemelni. Hogy milyen tisztán lát a személy, az mind attól függ, hogy mennyire volt a lelke ezelőtti életében illetve életeiben tiszta, jóságos…
Jézus is a harmadik szem látóképességét használva tudott az emberek életében, gondolataiban olvasni, és beszélni égi Atyjával. De még a szentek egy részének is meg volt ez a képessége. A buddhizmusban és más keleti vallásokban régóta ismert a harmadik szem, ezt Buddha homlokán ábrázolták.
A harmadik szem egy szimbólum, amely mögött egy olyan képesség húzódik meg, aminek segítségével valaki nem a szemével, hanem mint egy röntgenfelvétel lát. Itt nem fényvisszaverődés észlelésről, hanem olyan képességről van szó, amelynek nincs szüksége a külső fényre ahhoz, hogy eseményeket, tárgyakat, képeket ismerjen fel. Olyan szemről van szó, amellyel sötétben is lehet látni. Nevezhetnénk ezt, kissé leegyszerűsítve, – hatodik érzéknek. Ez a képesség mindenkiben szunnyad, csak eddig azért szorult háttérbe, mert nem volt szükség a szellemi, lelki fejlődés érdekében – olvasom Dömötörffy Sándor, Az ember és a természettudomány című könyvében.
Különben minden embernek van harmadik szeme, amely egészen kicsi korban működik is.
A kisbabák lehetőséget kapnak arra, hogy lássanak, mert mindenki tiszta lappal indul. Ez a képesség 3-4 éves korig tart, de van olyan kisgyermek, akinek megmarad a látóképessége.A harmadik szem egyes esetekben már az anyaméhben is működik. A magzatnál kb. 6 hónapos koráig fejlődik ki a harmadik szem .Ezt külső tapasztalat szerzésre használják fel a babák, akik a Teremtő Atyával kapcsolatban vannak. Ő felméri a helyzetet, hogy a szülők megérdemlik-e őt. Ha igen, akkor megszületik, ha pedig nem, akkor lelkét felhívják /eltanácsolják/, és a kisbaba meghal. Ez bármikor megtörténhet a szülésig.
A kisgyermekeknél a harmadik szem azonban Isten akaratára és az önbüntető rendszer hatására becsukódik. Vannak egyes esetek, amikor feloldozást kapnak. A harmadik szemet becsülni és védeni kell, mert pillanatok alatt jön, de ugyanígy távozik
A harmadik szemlátásnak 3 fázisa van, melynek a legmagasabb fokozatával rendelkezők, a “tisztán látók“. Ők azok, akik élő kapcsolatot tudnak teremteni a szellemvilággal, és kommunikálni is képesesek velük. A kommunikáció gondolati képekkel történik. Kivételes esetben azonban az isteni személyekkel is kapcsolatba kerülhetnek. “Beszélhetnek” a fák vagy az állatok lelkével, a bennünket körülvevő szellemvilággal, a belső vezetőinkkel, és a védőangyalainkkal.
A harmadik szemlátás nem mese és misztikum, hanem szellemlényi valóságunk része. Azt is jelzi, hogy milyen szabadság és lehetőség vár ránk a szellemvilágban, ha az oda feljutást kiérdemeljük. Aki nem találkozott ezen képességgel annak első hallásra ma még hihetetlen, de létezését, csodás valóságát kézzelfoghatóan bizonyítani lehet.
Képzeljük el, hogy mi lenne ma a világban, ha látnánk egymás gondolatát?!
(forrás: eletforma.hu)