2015. november 3., kedd

10 milliószoros nap van Ma!


A tibetiek ("nagy") Buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak, amiből 4 van egy évben. A  négy legjelentősebb Buddhista ünnepnap, avagy azon napok, amikor a pozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása, és minden teremtés tízmilliószorosan hat. 


Fontos, hát hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha azt veszed észre, hogy negatív érzelmeid, gondolataid merülnek, fel, fényesítsd át őket, és nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
Ha negatív gondolatok jönnek, mentális testedet át is fényesítheted, mondd magadnak, hogy :
Önmagam teremtője vagyok, mindenre képes vagyok, amikor felemelem a korlátaimat, megszabadulok a dualitás gondolati mintáitól, mert fény vagyok, gondolataimat a szeretetre, a bölcsességre az Isteni forrás legmagasabb fényére irányítom.
Ha érzelmi testedben veszed észre a negatív érzelmeket, akkor az imádság, és az őszinte megbocsátás segíthet, mely feloldozza és szabaddá teszi a játszmában szereplő összes felet. Töltsd fel a szívedet a hála érzésével.
A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Sokszor annyi is elég, hogy kinyilvánítod, el szeretnéd engedni a téged már nem szolgáló energia mintákat. Szándékod, és döntésed ereje csodákra képes. 
Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek!
Tegyél meg mindent, amit szeretnél, hogy 10 milliószoros erővel hatni tudjon! 

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken, a napokon!
A világunkat mi teremtjük gondolatainkkal, érzelmeinkkel, hozzáállásunkkal, tiszta szándékunkkal, felelősen.

(Forrás:agape)