2015. november 7., szombat

Angyalok a közelünkben


Amikor az angyalok jelen vannak, s érezzük csodálatos lényüket a közelünkben (meditációnál, inkorporáció (angyal testünkbe hívása) révén vagy szenzitív azaz erre érzékeny egyén egyszerű kérésnél is érezheti), akkor hihetetlen, mindent elsöprő erővel árad a béke és szeretet érzése, s a pillanat csodálatossága egyszerűen lélegzetelállító.




Nyugodtan mindennapi életünk részévé tehetjük őket, türelmetlenül várják, hogy szólítsuk őket és a rajtunk segítéssel szolgálhassák a mindenségben a jót. Az angyalok az égi birodalmakban, különböző szférákban léteznek, de lélekben mindig velünk vannak.
Más a szellemi segítő vagy tanító, ő lehet egy valamikor a földön élt rokon, mely elvállalta, hogy szeretetteljes segítésével terelget minket az úton.
Még ha nem is tudunk róla, de az angyal és a vezető között érezni lehet a különbséget: az angyaloknak magasabb a rezgés szintjük. Az angyalok nemtelen lények, hiszen mind férfi, mind női tulajdonságokkal rendelkeznek. 

Ettől függetlenül (de inkább a hívó személy lelki beállítottságától függően) előfordulhat, hogy valaki egy bizonyos angyalt vagy Arkangyalt női mivoltában érzékel, míg valaki más ugyan ezt a lényt férfiként észleli. Valójában ők "hermafrodita lények", férfias és nőies oldaluk egyensúlyban van.
Mindannyiunknak megvan a maga különleges őrangyala, aki velünk együtt utazik minden megtestesülésünk során. Ő feltétel nélkül szeret és kívül-belül ismer minket.

De ezen kívül van még egy másik kísérőangyalunk, aki együttműködik az őrangyalunkkal, de ez a kísérőőrangyal minden életünkben más-más lény, azaz csak egy inkarnációig van velünk az egyik, de következő életünkben kapunk egy másikat. Attól a perctől velünk van, amikor a lélek úgy dönt, hogy leszületik azaz reinkarnálódik - addig a pillanatig amíg meg nem hal.


Életeink során mindig olyan angyalt kapunk, mely hozzátartozik a felvállalt életúthoz és feladatokhoz. Sok embernek segítenek megélni, vagy tudat alatt emlékezni az előző életben összegyűjtött tapasztalatokat, ezért van az, hogy néha úgy érezzük: olyat tudunk amit eddig nem is tanultunk.
(Forrás: angyaliszeretett.hupont.hu)