2016. augusztus 17., szerda

A világ pár nappal ezelőtt véget ért, de senki nem vette észre


Az alábbi videóban látható készüléket azon öt csapat egyike készítette, melyek az új Keshe technológiát tesztelik, hogy megszűnjön minden függőségünk a szél-, nap- és nukleáris energiától, és igen, ez azt jelenti, hogy az olajtól és a széntől is, és ha hihetünk a szemünknek, képes egy egész háztartást ellátni ingyen energiával.


Igen, továbbra is vannak olyan kérdések, mint a nyakkendős titkos társaságok, rendőrségi informátorok és “krízis színészek“, terrortámadások Párizsban és Bostonban, gyilkosságok, ennek ellenére egyre csak haladunk előre.

Az első videónak egy másik (korábbi) változata az, amikor a készülékek egy asztalon vannak elhelyezve. Persze akadnak olyanok, akik egyből arra gondolnak, hogy egyesek bármit megtennének, hogy felhívják magukra a figyelmet, és megpróbálják eldugni a valódi elektromos vezetékeket.

Nagy erőfeszítések folynak, hogy lejárassák a Keshe technológiát, mint “fantáziát“, miközben a DARPA és a Boeing megerősítette, hogy kitűnő eredményeket értek el a Keshe MagRav egységekkel, melyekkel reményeik szerint hadihajókat fognak meghajtani. Azt híresztelik, hogy a Boeing rendelkezik egy Keshe technológiával hajtott drónnal, amely a bolygó körül repked, és ezt a “fantázia” hajtja.

A Veterans Today tudományos szerkesztője és részecskefizikusa Jeff Smith azt mondja, hogy ez minden idők legnagyobb eltussolása, amely 1880-ig nyúlik vissza, az Amerikai Energiaügyi Minisztérium titkos levéltárában végzett kutatásai szerint mindenki tudta, hogy a villamos energia ingyenes.

Csak menjünk vissza a Tesla és a pénzember J.P. Morgan közötti vélt vagy valós beszélgetés idejébe. Ha a történet pontos, és sokan hisszük, hogy az, Tesla azt mondta Morgannek, hogy finanszírozást keres annak érdekében, hogy létrehozzon egy világméretű hálózatot az elektromos energia vezeték nélküli szállítására a levegőben. Morgan azt válaszolta:

“Tehetünk rá mérőórát?“

Ahogy a történelem mutatja, Teslát sárba tiporták, Edison igényt tartott a találmányaira, és a szénhidrogén rabszolgasága lett úrrá a világon.

Egy évszázaddal később a világ 17 százaléka nem rendelkezik elektromossággal, és kenyai, nigériai, ghánai erőművek építése elé gördít akadályokat az IMF vagy egy “láthatatlan kéz.”


Az alábbi videóban 20:30-tól láthatók az asztalra helyezett háztartási készülékek és a Keshe generátor működés közben:

https://www.youtube.com/watch?v=DGFwi9txI_8

(forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu)