2016. augusztus 23., kedd

Egy természetgyógyász orvos azt állítja, hogy az emberek a kemoterápiába halnak bele, nem a rákba



Azok az emberek, akik megtagadják a kemoterápiás kezelést, általában 12 és fél évvel tovább élnek mint azok, akik átesnek a kezelésen, mondja Dr. Peter Glidden.

Dr. Peter Glidden

A legújabb statisztikák szerint minden második férfi illetve minden harmadik nő esetében fejlődik ki valamilyen rák az élete során.

Ezt az elszomorító statisztikát tovább súlyosbítja, amikor elismerik, hogy a betegség “kezelésére” szolgáló modern módszerek gyakran hatástalanok, és a betegség tünetei csak tovább rosszabbodnak.

Dr. Glidden szerint a kemoterápia valójában az idő 97 százalékában nem működik.

Az alábbi szemfelnyitó videóban Dr. Peter Glidden természetgyógyász orvos mutatja be, hogy az “élvonalbeli rákkezelés” csak látszat.

Dr. Glidden sok éven keresztül tanulmányozta a betegek életkilátásait, és arra a következtetésre jutott, hogy a kemoterápia több kárt okoz, mint amennyi haszna van. A félelmetes felismerés arra ösztönözte Dr. Gliddent, hogy felszólaljon a sok milliárd dolláros rákipar ellen.

“Azok az emberek, akik megtagadják a kemoterápiát, általában 12 és fél évvel tovább élnek mint azok, akik átesnek a kezelésen,” mondja Dr. Glidden, Dr. Hardin B. Jones, a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem professzorának azon tanulmányára hivatkozva, amely a New York-i Tudományos Akadémiánál jelent meg

“Azok az emberek, akik elfogadták a kemoterápiát, a diagnózistól számított három éven belül, illetve nagy számban néhány héttel utána azonnal meghalnak.“

Dr. Glidden szerint az egyetlen ok, amiért az orvosok kemoterápiát írnak elő az, hogy pénzt keresnek vele. Egy ilyen vád már csak azért sem tűnik ésszerűtlennek, mivel a kezelés költsége betegenként a több százer dollárt is elérheti egy év alatt az Egyesült Államokban.

“Az emlőrákos betegek, akik elutasítják a hagyományos terápiát, négyszer hosszabb ideig élnek mint azok, akik követik a rendszert. Ez egy olyan dolog, amit soha senki nem fog hallani a tömegmédiában, amely továbbra is folytatja a mítoszt, hogy a legjobb a kemoterápiás gyógyszer a rák elleni küzdelemben!“

Azon tény ellenére, hogy az Egyesült Államok többet költ az egészségügyre, mint bármely más, magas jövedelmű ország a világon, a jóléti betegségek előfordulása továbbra is növekszik, ami rövidebb várható élettartamot eredményez.

Talán ezért van az, hogy a főáramú média és az allopátiás egészségügyi rendszer nem tanítja, hogy mennyire fontos a megelőző orvoslás.

Az egészséges táplálkozás, a testmozgás, a pozitív gondolatok, a stressz csökkentése és mások társaságának élvezése – vagy az örömöt okozó szokások – mind bizonyítottan növelik az élet hosszát és a boldogságot.

Ezen kívül minden hatásos természetes gyógyszer, mint például a kannabisz olaj is szigorúan szabályozott annak ellenére, hogy a kender növény CBD-ben gazdag olaja egyre több esetben segít a rákbetegségekből való kigyógyulásban.

(forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu)