2016. augusztus 12., péntek

FOTÓ KÉSZÜLT ARRÓL, AHOGY BÚCSÚT INT SZERETETT KISKUTYÁJÁNAK, ÉS SZÉTSZÓRJA HAMVAIT...



MIKOR MEGLÁTTA AZONBAN A KÉPET, A LÉLEGZETE IS ELAKADT!

Ashley Lang nemrég vesztette el a legjobb barátját, Wagnert. A 12 éves golden retriver szép kort ért meg, és hosszú, tartalmas élete volt Gazdija úgy döntött, hamvait egy parkban szórja szét, mert kedvence imádott a szabadban szaladgálni. 


A megható pillanatról, amikor az eb maradványait a levegőbe szórta, fotó készült: a képen azonban valami szokatlan dolog tűnt fel…

Ashley és a fényképezőgép mögött álló barátja utólag vette észre, hogy a felvételen a hamvakból egy kutya misztikus, fehér alakja bontakozik ki. Nem hittek a szemüknek – mindenre számítottak, csak erre nem. Az első sokk után azonban Ashley már meg volt győződve arról, hogy ez egy üzenet Wagnertől, neki. Hű társa így búcsúzott tőle.

A szenzációhajhászás korában azonban joggal merül fel a kérdés, nem lehet, hogy utómunkával készült és manipulált a kép? Mi szeretnénk hinni abban, hogy egy hű társ elvesztéséből senki nem csinálna ízetlen tréfát, ezért úgy gondoljuk eredeti a kép. Nem vagyunk ezzel egyedül: mikor elterjedt a kép számos kommentelő annyira meghatódott, hogy a saját, hasonló tapasztalatait is megosztotta.

„Amikor az egyik kiskutyánk megszületett, törölközőbe csavartuk. Az anyagon megjelent egy kis vérfolt, ami egy tökéletes szívecskét formázott. Hiszem, hogy azért, mert az első szó, amit mondtam a születésekor, az volt, hogy szeretlek.”

Akár igaz, hogy egy „angyali kutya” jelent meg a fotón, akár nem, ha ez a felvétel biztosítja a kisállatok tulajdonosait arról, hogy a kedvenceik jó helyre kerülnek, már megérte.

(forrás: http://tudnodkell.info)