2017. március 12., vasárnap

Ennek a lánynak a története bizonyítja, hogy létezik a reinkarnáció



Nem csak, hogy mindenre emlékezett előző életéből, de a végére is járt a dolgoknak.

Mindenre pontosan emlékezett az előző életéből! Állandóan a férjéről és gyermekéről beszélt. Pedig még csak 8 éves volt...

Shanti Devi, az indiai lány úgy született, hogy tisztán emlékezett előző életére. Furcsa módon csak négy évesen kezd beszélni, de akkor már azonnal az előző életéről.

A környezete ledöbbent a lány furcsa történetein. De ő maga is teljesen meg volt zavarva: MIT KERES Ő ITT? Hisz őt nem is Shantinak hívják!


Kortársai sokat csúfolták, hisz állandóan a férjéről és gyermekéről beszélt. Pedig csak 8 éves volt...

Minden emléke pontos és tiszta volt. Tudta, hol és mikor élt korábban, ki volt a férje, kik voltak a szomszédai, hogy nézett ki a lakása.

Nem volt nehéz megtalálni a korábbi családját, hiszen mindössze egy év telt el a halála és az új élete között...

Az eset felkutatására vizsgálóbizottságot állítottak fel. Ők kísérték el a lányt korábbi élete helyszínére, ahol minden apróságról tiszta képe volt.


Az esetet a vizsgálóbizottság és a tanulmányt olvasó tudósok sem tudták cáfolni, hiszen minden kétséget kizáróan lehetetlen volt, hogy a lány más módon tudjon ilyen apró részleteket arról a nőről és életről.


A történetet egy könyv is megörökítette, amely magyarul is megjelent. Kicsit félrevezető a címe: "Üzenetek a szellemvilágból"


Az eset érdekes lehet azok számára, akiknek nincsenek spirituális ismereteik, de azoknak is, akik már elmélyültek a halál utáni élet kérdéseiben. Bárkinek ajánlott, aki gondolkodott már azon, hogy mi történik a halál után.

Nézd meg ezt a videót, ami a lány történetét foglalja össze! 
(forrás: avilagtitkai.com)