2017. december 16., szombat

5 jel, hogy már találkoztál előző életbeli ismerőssel



Szinte mindenkinek volt már része benne, hiszen akiknek közös a múltjuk, azok vonzzák egymást, különösen akkor, ha dolguk is van együtt. Elhiheted, nagyon jól kitalálja ezt sors, Isten vagy Buddha, a karma, hogyan alakítsa úgy az életünket, hogy a megfelelő helyen és időben újra találkozzon két lélek, akiknek még dolguk van együtt. Ha felismered ezt az 5 jelet, akkor egész biztos, hogy te is találkoztál már valakivel a múltadból!


Nem csak az előző életbeli szerelmünkkel hozhat minket össze a sors ebben az életben, hanem barátainkkal, rokonainkkal, de akár ellenségeinkkel is. Az biztos, hogy ezek a személyek sosem ok nélkül köszönnek vissza, de nem jelenti azt, hogy mindig valami alapos indok is. Olykor valóban befejezetlen ügyeink, adósságaink, múltbéli tetteink hozza. Néha „csak” annyi, hogy barátoknak kell lennünk, vigyázni és szeretni egymást, mert ez a feladat.

A következő 5 jel pedig rávilágíthat arra, hogy valaki az előző életbeli ismerősöd:

Érzed, hogy kapcsolatban állsz vele

Már az első pillanatban érezted, hogy van köztetek valami. Úgy képzeld el, amikor a Hegylakóban találkoznak egymással és megérzik, hogy „na, ez is halhatatlan”. Fogalmad sincs mi lehet az a kötelék, de érzed, hogy van köztetek egy láthatatlan kapocs, mintha dolgotok lenne egymással. És amíg nem állsz vele szóba, valósággal kínoz az érzés, hogy muszáj megismerkedned vele.

A kezdetektől fogva ismerős

Ahogy megláttad, tudtad, hogy ismered. Fogalmad sem volt honnan, de biztos voltál abban, hogy már találkoztatok, hogy egyszerűen ismered. Főleg abban a minutában tudtad ezt, ahogy belenéztél a szemébe. Igen, ezért azaz elcsépelt duma a „szem a lélek tükréről” mert beleláttál a lelkébe és felismerted.

Heves érzelmeket vált ki belőled

Általában, amilyen kapcsolatod volt a múltban az illetővel, olyan lesz a jelen életben is. Ezért ha valakivel szemben minden ok nélkül elfog a szeretetet, és csak azt érzed, mellette kell lenned és vigyázni rá, biztos lehetsz benne, hogy előző életben is közeli kapcsolatban voltatok. Egyes emberek még azt is megérzik, hogy milyen viszonyban: „Olyan vagy nekem, mintha a saját lányom/testvérem lennél.”

Ugyanez a helyzet akkor is, ha valakit minden ok nélkül gyűlölsz, utálsz. Haragot, nem tetszést érzel iránta és nehezen bírod elviselni a jelenlétét. Kétségkívül ő a múltban is az ellenséged lehetett, vagy legalábbis tett valamit anno, amivel rászolgált arra, hogy így érezz iránta. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ebben az életedben is utálnod kellene. Ha te is úgy akarod, változtathatsz a kapcsolaton és eláshatjátok a múltbéli csatabárdot. Talán pont ez a feladatotok…

Erős vonzó vagy taszító érzést vált ki belőled

Ha van valaki, akivel kapcsolatban azt érzed, mindenáron meg kell ismerned, a közelébe kell férkőznöd, mert különben addig nem lesz egy nyugodt perced se, akkor minden esély meg van arra, hogy az illetővel már volt korábban dolgod. Még akkor is, ha már egy ideje együtt vagytok és azt érzed, mindig mellette kell lenned, nem hagyhatod el. Ugyanez a helyzet akkor is, ha taszító érzést érzel. Amikor messzire el akarod kerülni az illetőt vagy szeretnél tőle megszabadulni.

Telepatikus kapcsolat van köztetek

Be tudod fejezni a mondatát? Kitalálod, mire vágyik, mit kíván? Néha olyan érzeted van, mintha egymás veséébe látnátok és képesek lennétek kitalálni egymás gondolatát? Olykor meghallod, megérzed, ha rád gondol? Nem őrültség! Csak olyan erős a kapcsolatotok, hogy telepatikus viszony alakult ki köztetek. Vagyis ha a férjed vagy a legjobb barátnőd nem veszi fel a telefont, küldj neki telepatikus üzit, hogy hozzon ketchupot a pizzához!

(forrás:arkadia.hu)

Meghökkentő dolog történt Bíró Icával az Emlékezés templomában - videó