2017. december 7., csütörtök

Tedd meg ezt a 8 dolgot, ha jó kapcsolatra vágysz Istennel és az angyalokkal



 Úgy hiszed, magad is képes vagy előteremteni, elővarázsolni, megszerezni mindazt, amire vágysz? Vagy inkább abban bízol, hogy kéred és megadatik, hogy majd Isten és az angyalok teljesítik? Bármelyikben is leled a hitedet, akkor sem fog megártani, ha jó kapcsolatot ápolsz Istennel és az angyalokkal, ami által megnyílik előtted az egész Univerzum és megadják neked mindazt, amire vágysz és a tenyereden fognak hordozni. De előbb tedd le ezt a 8 dolgot az asztalra…


1. Előbb önmagaddal legyen jó a kapcsolatod!

Nem azaz első és legfontosabb, hogy az égiekkel legyen pöpec a kapcsolatod, hanem önmagaddal. Ehhez az kell, hogy szeresd, tiszteld és becsüld önmagad. Figyelembe vedd tested és lelked szükségleteit egyaránt. Tégy a lelked kedvére, valósítsd meg önmagadat és a vágyaidat. Közben törekedj arra, hogy fejlődj és még jobb ember lehessen belőled. Ha így cselekszel, már magadra vonod az égiek figyelmét.

2. Ápold a kapcsolataidat!

A második lépés még mindig nem az, hogy hajbókolj Isten és az angyalok előtt. Hanem az, hogy ugyanúgy szeresd és tiszteld a környezetedet. Hiszen Isten azaz apafigura, aki szereti, ha gyerkőcei szeretik egymást és segítenek a másiknak jóban, rosszban. Vagyis ne csak a szeretteidért, barátaidért, családodért tegyél meg mindent, hanem azokért is, akiket nem ismersz. Ápolj jó kapcsolatot a felebarátokkal, az embertársaiddal! Hiszed vagy sem, ez a másik legjobb út Istenhez, ami által jó viszonyt alakíthatsz ki vele. Ne értsd félre, nem a pénzedet kell megosztanod. Úgyis lehet másokon segíteni, ha szívességet teszel, ha meghallgatod őket, együtt érzel velük. Légy jó feleség, jó barát, jó ember. Ha te segítesz másokon és jó vagy hozzájuk, az égiek is azok lesznek veled.


3. Figyelj a környezetedre!

Nem elég, hogy szereted önmagadat és az embereket. Szeresd a világot, a környezetet is, amit Isten teremtett. Próbáld meg rombolni, hanem építeni. Amennyire csak képes vagy rá, óvd a környezetet és az állatvilágot és ne félj erre inteni másokat is! Segíts megőrizni azt az otthont, amit Istentől kaptál!

4. Szeress minél többet!

Szeresd magadat, másokat, a világot, az állatokat. Minél több szeretetet közvetítesz, annál többet kapsz vissza. Ez a legszebb dolog, amit az égieknek adhatsz, ha csupa szív és szeretetet vagy.

5. Taníts másokat!

Mindenkinek módja van arra, hogy nyomot hagyjon másokban. Ezért tanítsd te is az embereket. Nem kell ahhoz tanárnak vagy spirituális mesternek lenned. Vannak neked is életbölcsességeid, amiket másoktól hallottál, de a legértékesebbek a saját bölcsességeid. Add tovább őket másoknak! Illetve oszd meg velük azt, amihez a legjobban értesz! Tanítsd meg őket festeni, varrni, egy idegen nyelvre, arra hogyan barátkozzanak, hogyan meditáljanak, vészeljenek át egy nehéz időszakot vagy akár add tovább a spirituális tudásodat. Azt örökítsd át, amihez a legjobban értesz vagy amiről tudod, hogy az illetőnek szüksége van. Válj magad is angyallá, apostollá, segítsd az égieket munkájukban. Hidd el, ez nagyon fog tetszeni nekik! Persze semmiképpen se erőszakosan okíts. Csak ha kérnek belőle, vagy ha érzed, hogy az a valaki nyitott a tanításodra.



6. Adakozz, ha tudsz!

Mint már szó volt arról, nem feltétlenül pénzt. Hiszen a nincsből nem fogsz tudni adni. Ugyanakkor, ha sok van, akkor érdemes megosztanod másokkal. Istennek és az angyaloknak az számít, hogy amit adsz, azt szívből add. Adj hát szeretetet, megértést, törődést, segítséget, az idődet, a tudásodat, a mosolyodat, bármit, amit csak adni tudsz anélkül, hogy bármit is várnál érte cserébe. De akár adhatsz ételt, ruhát, játékot a szegényeknek vagy a segélyszervezeteknek. Adhatsz időt, amivel önkéntes munkát végzel egy öregek otthonában vagy állatmenhelyen. Nem az a fontos, hogy nagydolog legyen, hanem az, hogy egyáltalán adj.

7. Mutass hálát!

Ne értsd félre, nem azért tetszik az égieknek az, hogy hálás vagy, mert elvárják. Egyáltalán nem az játszódik le bennük, hogy én vagyok az Isten, örülj, hogy élsz, mondj nekem köszönetet azért, amid van. A legkevésbé se ezért örülnek a hálának. Hanem azért, mert a hála a megbecsülés jele. Hogy értékeled azt, amit kapsz, akár kicsi akár nagy legyen, mert azt nézed, mid van és nem azt, mid nincs. És pont ezért fognak még többet adni neked!


8. Erősítsd a hitedet!

Talán mondani sem kell, de az egyik legbiztosabb dolog, amit megtehetsz azért, ha jó kapcsolatra vágysz Istennel és az angyalokkal, ha hiszel bennük. Nem csak a létezésükben, hanem a tetteikben is. Hogy mindent okkal tesznek és hogy nem akarnak rosszat neked. De legfőképpen abban, hogy szeretnek téged.
(forrás:arkadia.hu)

Omega Oratórium - Boldog Angyalok - videó