2018. január 1., hétfő

Dr. Eben Alexander agysebész újabb könyvet írt halálközeli élményeiről



Senki sem tudja biztosan, hogy várja-e valami az embert a halál után. Annak ellenére sem, hogy ez az emberiség történetének egyik legnagyobb és legrégibb kérdése.


Egy amerikai agysebész, Dr. Eben Alexander nemrég megjelent, Living In A Mindful Universe: A Neurosurgeon’s Journey Into The Heart Of Consciousness (Élet egy tudatos univerzumban: Egy agysebész utazása az öntudat szívébe) című könyvében azt írja, valaminek kell lennie odaát.


Az idén 63 éves orvos 2008-ban súlyos agyhártyagyulladást kapott, és egy hétre kómába esett. Az orvosai felkészítették a családját a legrosszabbra, majd közölték velük, hogy nincs értelme tovább gépekkel életben tartani Alexandert.


Az agysebész azt írja, ekkor valamiféle fény ereszkedett rá. Biztos benne, hogy nem egy kórházi lámpa fényét látta, hiszen arról pontosan tudja, hogy néz ki. Aztán valamiféle áramlást érzett, ami egy lüktető, pörgő zene része volt. A fény megnyílt, mint egy hasadás a valóság szövetén.

Mindenki túléli a fizikai test halálát - Egy szkeptikus idegsebész megdöbbentő túlvilági beszámolója:

http://dszilvia.blogspot.hu/2014/01/mindenki-tuleli-fizikai-test-halalat.html

 

„Éreztem, ahogy átlebegek ezen a hasadáson, és egy csodálatos völgybe jutottam, ami harsányan zöld volt, tele élettel, vízesések folytak kristálytiszta tavakba. Az ég vakítóan kék volt, rózsaszínű és fehér felhők úsztak rajta, mint hatalmas pillecukrok. Óriási, nyílt területeket láttam, tele fákkal, emberekkel és állatokkal.”


Alexander óvatosan fogalmaz. Azt írja, a személyes élménye természetesen nem bizonyíték semmire. Azt gondolja azonban, egyre több olyan információ van az emberiség birtokában, amik szerint lenni kell valamiféle halál utáni életnek.

„A halál közeli élményekről szóló beszámolók ellenállhatatlanok. Ugyanakkor nincs semmiféle tudományos magyarázat arra, hogy mi váltja ki ezeket.”

(forrás:24.hu - rejtelyekszigete.com)

A mennyország létezik - videó