2018. január 13., szombat

Sokkoló éjszakai videó: szellemalakok lebegtek át a lakáson



A kent-i család két rosszcsont bulldogja miatt szereltetett fel a nappalijába biztonsági kamerát, hogy szemmel tudják őket tartani. A kutyák rosszalkodása helyett azonban egészen mást vett fel a kamera az egyik éjjelen.


A felvételen tisztán kivehető, amint az egyik éjjel a hátsó kertre néző francia ajtón át belebeg egy kísérteties, áttetsző alak a nappaliba, majd a kanapén keresztül átvág a szobán. Pár pillanat múltán egy másik hasonló fantom is követi… Eközben a család a szomszédos szobákban aludt.

A ház tulajdonosa, Stephen Lee eddig szkeptikus volt a hasonló dolgokkal kapcsolatban, de ettől a felvételtől megingott a kétkedése. Mivel semmi elfogadható magyarázatot nem tudott a jelenségre, szerinte valami természetfeletti dolog történt a nappalijukban. Már korábban is tudta, hogy a ház, amelyben laknak, korábban kórházként működött, de azt nem hitte, hogy az itt történt halálesetek bármilyen hatással lehetnek az életükre.

“A felvételeket nem igazán szoktuk visszanézni. A kamera csak arra kell, hogy ha nem vagyunk a szobában, rá tudjunk nézni a kutyákra, mit művelnek. Azon az estén azonban a fiatalabb kutyám nyugtalan lett és morogva felfigyelt valamire. Másnap, gondoltam megnézem a felvételt, hátha valaki babrált az ajtóval, de arra amit láttam, nem számítottam…”

A felvétel még szeptemberben készült, és azért csak most osztották meg a világgal, mert azóta történt még néhány különös dolog. A legutóbbi például akkor, amikor felállították a nappaliban a karácsonyfát, és az égősor pár pillanatra villogni kezdett rajta, pedig be sem volt dugva a konnektorba…
(forrás:kisertetvadasz.hu)