2018. január 11., csütörtök

Utazás a lelked körül - Papadimitriu Athina és Peller Mariann



Ezúttal Papadimitriu Athina volt a vendégem a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsoromban, amikor is a forgatás nem várt fordulatot vett: Athina testvérének a szelleme üzent nekünk.


Olyan szikrázó energia árad belőled, hogy amikor megérkezel valahova, szinte várja az ember, hogy mikor robbansz. Honnan jön ez az energia?

Ez egész kicsi korom óta így van, úgyhogy biztos, hogy hoztam magammal. A párkapcsolataimban is azt éreztem, hogy rengeteg vagyok, tudod? Sokszor szerettem volna visszafogni, mert meg akartam felelni másoknak. Sokszor feladtam magam, azért, hogy jó legyen, de sosem voltam tőle boldog. Azért vagyok egyedül, mert nem találom meg a megfelelő energiát, aki „elvisel" vagy aki éppen ugyanolyan, mint én vagyok.

Papadimitriu Athina: ,,Sokszor szerettem volna visszafogni, mert meg akartam felelni másoknak. Sokszor feladtam magam, azért, hogy jó legyen, de sosem voltam tőle boldog"Forrás: Facebook/Papadimitriu Athina rajongói oldal

Használod ezt az energiát arra, hogy másokon segíts?

Igen, használom. 2009 óta prána nadizom, de csak akkor, ha kérik. Sajnálom, hogy az emberek nem tudják, hogy ezzel az energiával mi mindent lehet tenni. Azért kezdtem el, mert egy nagyon komoly magánéleti válságban voltam, és segítenem kellett magamon. Tudod, nincsenek véletlenek, azt mondják, hogy a véletlen az Isten, inkognitóban. Tehát nem véletlenül találkoztam épp akkor egy lánnyal, aki azt mondta, hogy nekem erre van szükségem.

Hogyan működik a dolog, a saját energiádat használod?

Nem. Az Univerzumét, ezért ezt bárki meg tudja tanulni. Még csak hinned sem kell benne, ettől függetlenül működik. Volt egy kollégám, aki ki volt írva gégeműtétre ciszta és megvastagodott hangszalagok miatt, és nagyon meg volt ijedve. Elkezdtem a kezelését májusban, és az volt a szerencse, hogy a kezelőorvosa együttműködő volt, mert észrevette a javulást. Így pár héttel későbbre halasztotta a műtétet. Mire a kollégám a következő vizsgálatra ment, tökéletesen meggyógyult, nem kellett megműteni.



Mit gondolsz, többször élünk?

Én nagyon hiszek abban, hogy nem megyünk el, más formában ugyan, de mindig visszajövünk. Érzem, hogy ez működik, mert 1980-ban, a testvérem 23 éves korában egyik pillanatról a másikra meghalt egy balesetben. Tele volt energiával, tehetséggel, csodálatos lélek, imádom, imádtam. És egyszer csak nincs. Azt gondoltam az első sokk után, hogy ez nem létezik, én azt tanultam az iskolában, hogy az energia nem vész el, csak átalakul. Elkezdtem figyelni, és érezni, hogy velem maradt. Üzenget, vannak jelek.

A következő pillanatban egy nagy koppanást hallottunk, valami leesett a szobában, úgy, hogy senki sem ért hozzá.

Látod?! Ez például most nem véletlenül esett le!

Azt gondolod, hogy ez ő?

Én abszolút ezt gondolom.

Szerinted most is itt van?

Igen. Itt van, hall mindent, és amikor szükséges, akkor jelez. Ezek nem véletlenek! Azt gondolom, hogy aki nem veszi észre ezeket a jeleket, az csak úgy maga mellett él. Az apukám meg a technikai eszközöket állítja le. Persze mindent meg lehet magyarázni, például, hogy kóboráram volt. Inkább nem hisznek benne, mert az megnyugtatóbb számukra.

Előfordult olyan, hogy a saját előző életedbe nyertél betekintést?

Egyszer voltam utaztatáson, mert kíváncsi voltam, hogy miért ragaszkodtam valakihez olyan nagyon. Azt gondoltam, hogy nem először találkoztunk, több életben élhettünk együtt. Ezen az utaztatáson találkoztam vele a nagy francia forradalom idején, Párizsban. Aztán egy másik életben, az 1800-as években Angliában, egy erdőben, szóval fura helyeken találkoztunk. Pontosan előttem vannak ezek a jelenetek. Mégsem jöttem rá, hogy miért kellett a mostani életünkben mindezt végigszenvednünk. De bizonyosságot kaptam, hogy nem egyszer élünk.

Athina kíváncsian várta a Gyurkó Katalinnal való találkozást, a védikus asztrológiával először találkozott.

GyK: Van egy Oroszlán aszcendensed, ami azt jelenti, hogy te egy királynő vagy, méghozzá nem is akármilyen. Téged nem lehet ledarálni, neked aztán van tartásod. És iszonyatosan nagy szenvedélyek dúlhatnak benned. De arra is utal, hogy nagyon jól meg tudod élni a jelent.

PA: Minden pillanatot ki kell használni, mert nem tudhatod, melyik lehet az utolsó. Lehet, hogy itt elköszönök, és a következő percben legurulok a lépcsőn...

GYK: Úgy látom, ez azért is lehetséges, mert az aszcendenseden ott áll a Plútó is, ami behozza az utolsó pillanat gondolatát.

PA: És volt egy nagyon komoly traumatikus élményem, 25 éves voltam, amikor az öcsémet elveszítettem.

GYK: A képleted alapján azt gondolom, hogy a testvéreddel van egy párkapcsolati karmád, tehát lehettetek egy pár valamelyik előző életetek során. Valami olyasmit szeretett volna megmutatni neked ebben az életedben, hogy akkor is itt van veled, amikor már nincs itt. Ezért lehetséges, hogy érzed a jelenlétét vagy, hogy üzen neked időnként.

PA: Jaj, de jó, hogy ezt mondod! Nekem meggyőződésem, hogy azért kellett a két lányom megszületése után a nagyon boldog házasságomból kilépnem, hogy az én Réka lányom, a harmadik, megszülethessen. Úgy érzem és gondolom, hogy Rékát a testvérem küldte nekem.

PM: Erre tehát képes a lélek, hogy visszajárjon, és adott esetben üzenjen vagy kommunikáljon az élőkkel?

GYK: Igen, nekem is vannak személyes tapasztalataim. De sokan mások is beszámolnak erről. Van, aki illatokat érez, van, aki zajokat hall. Van olyan is, akinél a kedvenc tárgyak kopognak vagy elmozdulnak.

(forrás: life.hu)

Papadimitriu Athina- videó