2018. január 18., csütörtök

Rubint Réka: "Ha egészséged nincs, semmid nincs"



Peller Mariann Utazás a lelked körül című sorozatában Rubint Réka mesélt túlvilági élményeiről.


Közel áll hozzád a spiritualitás témaköre?

Olyannyira, hogy még most is borzongok, ha belegondolok... 16 évvel ezelőtt ismertem meg Katát, a légzésterapeutát. Szükségét éreztem annak, hogy felkeressem, mert miután hozzámentem Norbihoz, jöttek a támadások, hogy ez biztos csak egy marketingházasság. Kata azt mondta: „Réka, amíg Norbi életét éled, sosem leszel boldog." Meg kellett tanulnom bízni, hinni abban az emberben, akivel 24 órában együtt vagyok, Rubint Rékában, vagyis önmagamban. Mert az az ember, aki nem hisz önmagában, az egész életében csak toporogni fog.


Nagy változást hozott az életetekben az, amikor a szívével műtötték Norbit. Mit gondolsz, miért kapott Norbi ekkora leckét?

Norbi teljesen materialista volt. Semmi másban nem hitt, csak a pénzben, a hírnévben, a hatalomban, az erőben.

Mindenben, ami férfias...

Abszolút! Kos: előre, mindegy hogy hogyan, csak előre. Norbi nagyon sokáig fejből élt, egészen pontosan a szívműtétjéig. Az az ember, aki fejben él, elhanyagolja a legfontosabbat: a szívét. Norbinál egy veleszületett szívbillentyű-rendellenesség miatt eljött az idő, amikor meg kellett operálni. Az első műtét sikerült. Újra megnézték az égiek, honnan folytatja az életét: a szívéből él, vagy még mindig a fejéből. Sajnos a fejéből folytatta...

Mesélj az ezt követő életmentő műtétről

Amikor a kórházba tartottam, zokogva hívtam Katát, és aggódva kérdeztem tőle, vajon mi lesz most? És azt felelte: „Tudni fogod, meg fogod kapni az üzenetet. Készen állsz rá!" Még most is kiráz a hideg... Akkor azt éreztem, hogy az a fő, hogy minden pozitív energiámat átadjam a férjemnek, aki valószínűleg ott ül az ágyon, és retteg, hiszen azt mondták neki, hogy búcsúzzon el a feleségétől, adjon neki oda mindent: gyűrűt, órát, és beszéljük meg, hogy milyen számlán van pénz...


Hogyan tudtál neki segíteni?

Bementem, és attól kezdve nem én irányítottam a dolgokat. Kijelenthetem, hogy az én férjem életében a legfontosabb szerepem nem a kapcsolatunk vagy a három gyermekünk megszülése, hanem ez a bizonyos 2 óra volt ott, a kórházban. Akkor én ott elmondtam neki azt az üzenetet, amit Katától kaptam. Összedugtuk a fejünket, fogtuk egymás kezét, és akkor én ott úgy éreztem, mintha egy cső lett volna a fejem tetején és a szám lett volna a szócső, amin keresztül átjött az égi üzenet. Csak annyit mondtam:

„Norbi, nem tudjuk, hogy ki van odaát, de ő érzi, hogy megint a fejed vezérel. Át kell adnod önmagad és a szívedet! Vállalnod kell végre önmagad, most ezen múlik minden!"

Be volt csukva a szemünk, és egyszer csak azt kérdezte tőlem:
„Kicsim, látod, amit én?"
„Igen, mögötted van, arra gondolsz?" – kérdeztem.
Mire ő azt felelte: „Igen, itt áll mögöttem egy barna, szív alakú szárny."

Ezután elmentem egy asztrológushoz, és megkérdeztem tőle, hogy ki Norbi őrangyala? Azt felelte, Rafael Arkangyal. Ki is nyomtatta nekem a képét, és ahogy jött a nyomtatóból a fotó, láttam, hogy ez az egyetlen barna szárnyú angyal. A kép azóta is ott van a hálószobánkban, és végig ott volt a kórházban is.

Norbi végül azt mesélte, olyan élménye volt, mintha repülne. Valaki fogta a kezét. Látta gyerekkorának helyszíneit, ahogy a nagymamája kente a vajas kenyeret, ahogy a dadája kacagott a játszótéren. És aztán jött egy fájó érzés, látott engem, összetörve sírni. Úgy döntött, hogy visszajön. És egy más ember jött vissza.


Mit tanultál ebből az élményből?

Lehet akármennyi pénzed, lehetsz akármilyen híres, lehet akármilyen csodálatos családod, ha egészséged nincs, semmid nincs. Ezt az üzenetet közvetítjük az embereknek. Még inkább nyitni kezdtem a spiritualitás felé. Az asztrológus azt mondta, hogy idős koromra a feladatom a spiritualitásban való elmélyedés. A tornáimat ötvözni fogom ezzel. Ma már a tornáim végén 4-5 percben mindig jön egy üzenet.

Amit átadsz...

Igen, ami ott, spontán jön, az emberek pedig imádják.

Novák László asztrológus csatlakozik a beszélgetéshez, aki mestere a tarot kártyának. Réka személyiségét elemzi az ő általa húzott 4 lapból.

Novák László: Nincs negatív lap, ezt már most mondom. Nem kell félni semmitől. Először azt mondom, mi az, amit mindannyian láthatunk: iszonyú nagy energiákat. Érezzük, hogy ezek az energiák száguldanak. És ezt egy tüzes lovag hozza.

Réka: Szokták kérdezni az emberek, hogy honnan ez a rengeteg energia!? Hát a tüzes lovagtól! Akkor most már fogom tudni! (nevet)

Novák László: Most beszéljük meg a tudatalattid tartalmát, a második lap erről mesél. Egy erős kötődés van benned az anyagi világhoz. Itt most nemcsak a pénzre gondolok, egy állandó készenlétet mutat. Képes vagy teremteni, anyagi dolgokat is. Olyan ember vagy, aki mindig ad. Most jöjjön az a lap, ami azt mutatja meg, mi az, amit mi tudunk, de te nem vagy vele tisztában. Iszonyú érzelmek dúlnak benned. Ezek akár negatív irányba is elvihetnek. Ez ráadásul egy nagy arkánum képében jelenik meg. Mi tudjuk, hogy ezek a mély érzelmek ott vannak benned. Végül az utolsó kártya egy olyan személyt mutat, akinek jóval nagyobb fölötted a hatalma, mint te azt gondolnád. Ő védelmet ad neked, minden lehetséges módon. Itt egyértelműen Norbiról van szó. Sokkal jobban függsz tőle lelkileg is, mint azt gondolnád.


Réka: Amikor Norbinak volt a szívműtétje, akkor tudatosodott bennem igazán, hogy mennyire fontos nekem ez az ember. Még inkább megtanultam értékelni a határtalan szeretetét és támogatását.

(forrás: life.hu)

Utazás a lelked körül - Rubint Réka - videó