2019. július 19., péntek

Apa és fia meghaltak a balesetben, de a fiút visszahozták: libabőrösek lettünk attól, amit mondott


Az orvosok sem tudják megmagyarázni, hogyan történt ez a csoda!

1997 júliusában járunk, amikor András, a felesége és a fia éppen egy családi kiruccanásról tartanak hazafelé a kocsijukkal, teli élményekkel. De ekkor valami történt, ami az egész életüket örökre megváltoztatta. 


Áthajtottak egy kereszteződésen, amikor egy mentőautó, ami éppen az állomásra sietett vissza, beléjük hajtott. András azonnal meghalt, de feleségének sikerült stabilizálni az állapotát. Amit nem tudtak, hogy egy másik ember is volt a kocsiban. Az autó annyira összetört, hogy a 8 éves fiút nem vették észre benne.

Mire megtalálták, már halott volt, de sikerült visszahozniuk, és egy kórházba szállították. Aznap még kétszer meghalt és élesztették újra. Azt mondták az anyukának, hogy ha túléli a fia, akkor olyan lesz, mint egy újszülött, aki sem járni, sem beszélni nem tud.

Két hét múlva megtörtént a csoda, a fiú kinyitotta a szemeit. Semmi jelét nem mutatta agysérülésnek. Megkérdezte tőle az anyukája, hogy tudja-e hol van az apukája? Erre azt mondta, hogy “persze”:

“Tudom, hol van. Láttam a mennyországban…”

A fiú azt is elmondta, hogy látott két családtagot is, de ez nem minden. Az anyukájára nézett, és azt mondta, hogy “láttam a két másik gyermekedet is”.

Először senki nem értette, miről beszél, de aztán lesápadtak, amikor kiderült, hogy az anyukának két vetélése volt. Erről a kisfiú sosem tudott…

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu - minden-egyben.com)

Open Heaven's Door - Relax Music - videó
forrás:Chiyo Ishido