2019. július 16., kedd

Michel Desmarquet:Thiaoouba - az arany bolygó üzenete


A kapott utasításoknak megfelelően, azokat követve írtam meg ezt a könyvet. Olyan eseményekről számolok be a lapjain, melyek személyesen velem történtek meg - erről kezeskedhetem.
Gondolom, könyvem sok olvasónak bizonyos mértékig, vagy akár teljes egészében sci-finek tűnik majd - tudományos fantasztikumnak - ám nekem nincs akkora képzelőerőm, amit egy ilyen munka igényelne. Amit leírtam, nem kitalált történet. A jószándékú olvasó felismerheti az igazságot az üzenetben, amit új barátaimtól közvetítek a Föld bolygó lakói számára.
Az üzenet, számos faji és vallási hivatkozása ellenére, nem tükröz sem faji, sem vallási előítéleteket a részemről.
Michel Desmarquet, 1989 január


„... mert szemük van, de nem látnak, és fülük, de nem hallanak..." (Máté 13,13)

"Az utóbbi három év alatt megengedtem néhány földi barátomnak és ismerősömnek, hogy elolvassák a kéziratomat. Ekkor értettem meg igazán, miért akarta Thaó, hogy megírjam ezt a könyvet, és hogy miért vittek el testi, fizikai valómban a bolygójukra. Ragaszkodnom kell a fizikai jelzőhöz, ugyanis a leggyakoribb reakció a következő volt: 'bizonyára álmodtál, vagy képzelődtél; az egész csak egy sor álom, annak kell lennie...' Mindenkit lenyűgözött a tartalma, aki csak elolvasta a kéziratot. A reakciók alapján háromféle olvasó létezik: az első csoportbeliek (és ők alkotják a többséget) továbbra sem hiszik, hogy tényleg egy másik bolygón jártam, de elismerik, hogy megérintette őket a könyv. 

Michel Desmarquet

Akárhogyan is, mondták, valójában nem számít, hogy megtörtént-e vagy sem. Ami számít, az a történet mögött rejlő erőteljes üzenet. A második csoportba a kezdetben szkeptikusak tartoznak, akik egymás után többször (legalább háromszor) elolvasták a könyvet, és meggyőződtek róla, hogy a történetem valós. Igazuk van. A harmadik csoport, akik spirituálisan érettebbek, és az első pillanattól tudják, hogy amit leírtam, az színtiszta valóság. Azonban hadd adjak egy jó tanácsot, Kedves Olvasó! Ezt a könyvet többször kell elolvasni egymás után - legalább háromszor. Thaó elmondta: ennek a könyvnek nem csak az lesz a feladata, hogy felvilágosítsa a Föld lakosait, hanem hogy felnyissa a szemüket - hogy ráébredjenek, mi történik körülöttük."
(Michel Desmarquet)


Michel Desmarquet: Thiaoouba - az arany bolygó üzenete:

 Michel Desmarquet - videó