2020. március 16., hétfő

Miről ismered fel az intuíciót?



Az intuíció soha nem sürget, időt hagy arra, hogy megálmodd, amit szeretnél, hogy szép nyugodtan megvizsgálj mindent. Az életedben minden lehetőség, ami jön – ha szellemi útmutatás – az nem sürget. Sőt sok esetben, ha darmikus, – ha nem is veszed észre elsőre – újra és újra visszaköszön. 


Az intuíció mindig szelíden jön, és nem erőlteti rád magát. Soha nem állít kész helyzet elé. Soha nem okoz konfliktusokat. Amire az intuíció vezet, az nem tagadja meg magát. Oda kell rá figyelni.

A szinkronicitás fogalma, azt jelenti, hogy folyamatosan az intuícióban élsz. Tele vagy véletlenekkel, tele vagy váratlan, kellemes eseményekkel, lehetőségekkel, kísértésekkel, a vágyaidat tudatosítod. Nincsennek falak az életedben, minden szabadon áramlik. Tele vagy megérzésekkel, intuícióval. Minden harc, küzdelem nélkül történik. Ez az áramlás, a flow energetikája.

Amikor valami lehetőség megtalál, érzed, hogy feltöltődsz, energetizálódsz, érzed, hogy erre kell menni, mert ez most így nagyon jó. Nagyon sok nagy ötlet is intuitív, jellemzője, hogy nem sematikus. Az intuíció nem sematikus, ugyanakkor az intuitív ötletek, mindig nagyon egyszerűek. Még egy jellemzője az intuíciónak, hogy mindig csak a következő lépcsőt mutatja meg, mert ha elindulsz, és megteszel egy lépcsőfokot, akkor jön majd a következő. Ilyenkor, ha az elméd nem látja át az egészet, akkor bepánikol.

Merd megtenni, és tudd, hogy amint megteszed, jön a következő intuíció, és a következő lépcsőfok is világossá válik. Pont azért működik így, hogy mindig csak a következő lépcsőfokot mutatja meg, mert ha megmutatná az összes lépcsőfokot, akkor az elméd leállna. 

Sokszor az elme tiltakozik “ez túl szép, ezt én nem érdemlem meg”. Az elmét ne engedd érvényesülni.

(forrás:Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron - kicsibudoar.hu)

Domokos Gabriella - HATODIK ÉRZÉK A KÖBÖN - videó
forrás: https://www.youtube.com/watch?v=xLSqC7nMPiQ



DOMOKOS GABRIELLA: HATODIK ÉRZÉK A KÖBÖN

Sokan kérdezték, hogyan tudok elérni szinte hihetetlennek tűnő sikereket. Őszintén szólva, olykor én is meglepődöm, amikor kiderül, hogy pontosan az az igazság, amit alfában érzékeltem. E könyvben leírom, hogyan jutottam el az intuíció magas szintjére. Naplószerűen sorolom el, hogyan értem el először kisebb, majd egyre nagyobb agykontrollsikereket. Remélem, hatására kedvet kapsz rendszeresen agykontrollozni, illetve elvégezni ezt az életfordító hatású, négynapos kurzust.

„Domokos ​Gabi az egyik legintuitívabb magyar agykontrollos. Sok beteg életét a szemem láttára ténylegesen megmentette azzal, hogy korán és pontosan beazonosította betegségüket, ami nemegyszer rendkívül ritka, orvosilag nehezen felismerhető kórképnek bizonyult, pl. veserák, endometriosis, kismedencei visszértágulat. Elveszett tárgyakat pontosan lokalizált, eltűnt személyeket talált meg, és nem egy betörőt is lefülelt. Szívből kívánom, hogy Gabi sikerei elméjük további edzésére ösztönözzék az agykontrolltanfolyamot végzetteket, mert – több-kevesebb gyakorlással – ez a szint bárki számára elérhető!”

dr. Domján László