2020. március 6., péntek

Kaede, a kislány, aki megörökölte Baba Vanga látnoki képességét


A bolgár, vak jósnő korábban megjövendölte, hogy egy francia kislány segítségével juttatja el jóslatait halála után.

Baba Vanga és Kaede Uber

Látomások, melyek valóra váltak

A „bulgáriai Nostradamus"-ként is emlegetik Baba Vangát, az idős, vak jövendőmondót. A tisztánlátó asszony 1996-ban, 85 évesen elhunyt, de jóslatait tartalmazó füzetét azóta is bőszen tanulmányozza a világ. Akár hiszünk a jóslásban, akár nem: 50 éves pályafutása alatt számtalan olyan eseményt jövendölt meg, ami később tényleg bekövetkezett. Minden évre volt egy-egy megjegyzésre, egészen 7000-ig.

A bolgár jósnő halála előtt megjósolta, hogy születni fog egy kislány, akinek örökül adja látnoki képességeit. Baba Vanga azt is leszögezte, hogy a gyerek Franciaországban fog élni a családjával. A jóslata ezúttal is igaznak bizonyult.


A képesség öröklődött

Húsz évvel Baba Vanga halála után egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy hétéves kislány jelent meg az édesapjával, aki azt állította, hogy a jóslat valódi volt. Kaede Uber első látomását mindössze ötéves korában látta, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Nem sokkal később ez a baljós látomás be is következett, majd több másik, hasonló eset is történt, ami a szülőket aggodalommal töltötte el. A műsorban a kislány elmesélte, hogy a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy öregasszony mondja el neki. A gyerek által leírt idős hölgy pedig tökéletesen illett a néhai vak jósasszonyra, Baba Vangára.

A hitetlenkedők miatt egy másik elképesztő összefüggéssel is szolgált a kislány.

Mindketten vakok

A kislány nem csak gesztusaiban hasonlít az egykori jövendőmondóra, egy ritka genetika betegségben szenved, amelynek következtében ő is elveszítette a látását születése után. Kaede mégis szerencsésnek tartja magát, mert olyan dolgokat lát álmaiban, amelyeket mások soha.

Az ifjú parafenomén szerint a legnagyobb globális probléma éveken belül az ivóvíz hiánya lesz, hat év múlva már nem lesz elég természetes ívóvíz a Földön. Azt állítja továbbá, hogy Európa meg fog remegni, hatalmas ökológiai probléma fogja sújtani. A fenyegetés nem Törökországból, vagy Szíriából jön majd, hanem Algériából - írja a török Takvim hírportál.

(forrás:femcafe.hu - filantropikum.com)

Kapcsolódó írás
Baba Vanga - a vak jövendőlátó: