2022. augusztus 11., csütörtök

A NÉVTELEN SZELLEM KÖZLEMÉNYEI Eszter médium útján

 

Egy nagyon szép és igaz tanítás csokor ez a könyv. Az első 30 perc alapvető egyszerű úton járó igazságokat mond ki, keverve hozzá a keresztény logikát. 
 

Ellenben a 8. résztől mélyebb vizekre evez. A 10. rész pedig már egészen komoly tanításokig vezet el, az utána következőkről nem is szólva. A legutolsó fejezetek visszatérnek a fény-sötétség logikába és az ima fontosságáról beszél. Továbbá a jellem kiforrottság mint kulcs hangsúlyossá válik a munkában. A mű végén a szellemekkel való munkáról is beszél. 
 
Kifejezetten értékes munka! Mély és erős életvezetési tanács csokor. A szellemi közlések előnye, ha olyan szellem tanít, aki nem cikornyás körmondattokkal magyaráz vagy árnyal. Itt ilyenről szó sincs. A médiumi leiratok 1915-ben készültek (kisebb rész 1925-ben), a kötet 14 évvel később jelent meg, tehát a leiratok bőven 100 évnél régebbiek. 
 
Hasznos lehet a minket "megütő" kulcsmondatoknál megállítani a lejátszást és kiírni egy lapra az adott mondatot, majd feltenni a falra és addig nézni ezen "kódokat" amíg be nem épül az össz tudásunkba. Ilyen kulcsmondat, kód, Ige, számos van az anyagban, kinek-kinek más és más. De valamennyi fejezet számos ilyet tartalmaz. 
 
Kozsdi Tamás
 
 - - - - - -
 
A NÉVTELEN SZELLEM KÖZLEMÉNYEI Eszter médium útján - I. KÖNYV: A SPRITISZTÁKNAK 1929. - videó

 (A spirituális embereknek vagy útonjáróknak)

(Felolvasva: 2020. november 17-20. Budapest)

forrás: Kozsdi Tamás

 https://www.youtube.com/watch?v=USsZlg7Evcs&t=27s