2014. november 16., vasárnap

A poltergeist-jelenség III.- Szellem garázdálkodott a nyomdábanA poltergeist ismeretlen erő, amely megmagyarázhatatlan zajokat okoz, tárgyakat mozgat anélkül, hogy láthatóvá válna. A poltergeist német eredetű szó, jelentése: kopogó szellem, vagy zajos szellem.


Meglehetősen furcsa jelenséget rögzített egy nyomda biztonsági kamerája. A dolgozók meg voltak győződve arról, hogy egy szellem látható a felvételeken. A jelenségre nincs magyarázat.
Az állítólagos szellem jelen esetben fehér gömb formát öltött. A megmagyarázhatatlan jelenség jobbra-balra pattog a nyomdagépek között. A képek annyira felzaklatták a személyzetet, hogy rettegnek munkahelyükön.

- Reggel volt, a helyemen ültem, mikor a képernyőn egy igen furcsa fehér gömbre lettem figyelmes. Alakját folyamatosan változtatta, egyszerűen iszonyatos volt az egész. Annyira nem hittem a szememnek, hogy a felvételeket azonnal visszanéztem
– mondta Nick Henry menedzser.

A férfi hozzátette, hogy a beosztottak az eset óta nem hajlandóak egyedül dolgozni. Mint mondja, nem hitt idáig a szellemekben, de ezen a véleményén az eset óta változtatott, és megérti a többi munkavállaló hozzáállását.
(forrás: global-mystery.blogspot.hu)