2015. június 16., kedd

Miért van az, hogy egyesek képesek imádság erejével meggyógyítani magukat, másoknak pedig ez nem megy?



Miért van az, hogy egyesek képesek imádság erejével meggyógyítani magukat, másoknak pedig ez nem megy? Most megtudhatod, hogy hogyan kell igazán imádkozni!




Az elmélyült imádkozás a legjobb mentális módszer, amellyel hathatunk a sorsunkra, életünkre, kapcsolatainkra. Minél inkább képesek vagyunk arra, hogy imádkozás előtt magunk mögött hagyjunk minden problémát, sérelmet, annál erősebb és pozitívabb hatást fogunk elérni. Ha viszont nem tudunk valakinek megbocsátani, akkor az imádkozásnak semmilyen hatása nem lesz az életünkre.


Csak úgy tudunk az imádság erejével megtisztulni, ha szívünkben nem érzünk haragot, dühöt, ha nem hibáztatunk másokat. Ha imádság előtt a legfontosabb dologra, a szeretetre gondolunk, akkor meggyógyulhat a lelkünk, és ezáltal a testi jellegű betegségeink is megszűnhetnek.


Sokan imádkoznak ugyan, de idővel mégis betegek lesznek, amibe bele is halnak. Egyeseknél segít az imádság, másoknál egyszerűen nem működik.


Az Isten a szeretetet jelképezni, az ember pedig a tudatot. A tudatunk pedig sokszor fél, hiszen rettegünk, ha belegondolunk abba, hogy egyszer megöregszünk és meg fogunk halni. Félünk a problémáktól, aggódunk a jövőért. Ez pedig mind-mind energiaveszteséggel jár, hiszen ha a lelkünk fél, nincs az a gyógyszer, amely meggyógyítana, esetleg csak az életünket menti meg napokra, pár hónapra, akár egy évre.


El kell fogadnunk azt, hogy Isten szeret, és akkor is szeretni fog, ha már idősek, tehetetlenek leszünk, és akkor is, ha meghalunk. Nem szabad félni a haláltól. Élni kell, célokat kell keresni és azokért dolgozni, ami boldogságot, energiát ad, azokért kell imádkozni. Így a lélek megtisztul, a test pedig meggyógyul.


A lélek halhatatlan, ezért nem kell rettegni, hogy mi történik, ha bekövetkezik a halál. Fontos, hogy megtisztítsuk a lelkünket, és hálával szólítsuk Istent, és ne a problémáinkkal, panaszainkkal keressük Őt.

(forrás:filantropikum.com)