2015. június 20., szombat

Teleportálás történt Kínában vagy "valakinek" a megmentése térfigyelő kamera előtt



A következő esetet azért tartottam érdemesnek megosztani, mert 2012. szeptember 5-én történt Kínában egy autókereszteződésben és térfigyelő kamera rögzítette. Mivel a teleportálás jelensége teljesen létező dolog, ezért nem a kételkedés, ami elsőként megjelent bennem, hanem hogy miért és hogyan menti meg valaki vagy valami az illetőt.




És ki az a fényes alak ott és aki elsétál.......... ? Ő a kulcsa az egésznek és nem olyan sok mászkál ezen a bolygón belőlük, de vannak, csak ritkán kényszerülnek rá, hogy nyilvánosan is használniuk kelljen ezt a képességüket....... Most viszont muszáj volt.


Nyilván második gondolat, hogy biztos profi hamisítvány a videó.



Balról érkező riksában "valaki" ül, aki érdekes módon fénylik. Valószínűleg nagyon fontos illető lehet vagy különleges, hiszen az érkező autó várhatóan elgázolta volna őket. 
Viszont egyszer csak a másodperc tört része alatt teleportálja őket biztonságba. 




Jól láthatóak fizikai jelek az aszfalton ! A fékező autó féknyomai mellett megjelenik a teleportálás kiinduló helyén egy kör az aszfalton, mely a burkolat felmelegedése miatt van a hatalmas energiától. Ez folyamatosan halványodik is, ahogy hűl az aszfalt.
A másik energiakör az érkezés helyén jön létre. Az "illető" keze jól láthatóan fényárban úszik, majd elrejti és úgy látszik a szeme is világít, közben gyorsan távozik a tett helyszínéről.

A riksa vezetője értetlenül és magába roskadva ül le a padkára, míg az autó vezetője az általa elgázoltaknak hitt sérültet keresi !


Ez elég megdöbbentő és meggyőző videó!

A TELJES VIDEÓ "KIKOCKÁZVA" :



(forrás: http://vilaghelyzete.blogspot.hu)