2015. június 14., vasárnap

Rejtélyes gyógyulások a szeretet tudatszintjével – Braco a néma gyógyító



A néma gyógyítóként emlegetik a horvát Braco-t, aki 1967 novemberében született Zágrábban, Horvátországban és 24 éves korában szerezte meg közgazdász diplomáját. Braco nem tartja magát spirituális gurunak, sem Mesterek reinkarnációjának, hús-vér figura, akinek családja van, nem vegetáriánus és saját bevallása szerint néha még cigarettázik is. Braco arra szentelte életét, hogy felébressze azokat a pozitív és gyönyörű érzéseket és energiákat, amelyeket mindnyájan hordozunk magunkban, és hogy segítsen a beteg, szomorú és reménytelen embereknek.


 Braco


Egyre több tudós igazolja, hogy testünk és lelkünk közvetlen kapcsolatban vannak egymással és Braco munkájának lenyűgöző sikerei és az arról szóló beszámolók nem lepik meg ezeket a tudósokat, mivel tudják, hogy az egészséget befolyásolhatja a szellemi tudatszint.

Munkásságát híres szakemberek követik nyomon és kutatják úgy az orvostudomány, mint az ezotéria területéről, hogy megértsék a ”Braco hatást”.

A szakértőkre nagy hatást tett, hogy Braco ilyen fiatalon negyven éves korára olyan tudati szintet ért el, melyet még a leghíresebb mesterek sem értek el idős koruk előtt. Braco sikereit nem tulajdonítja bármilyen vallási formának vagy speciális módszertannak, mégis több ember érzi energiáját és tudatát az egész világon.

De legyen az Schneider professzor, Drago Plecko vagy Dr. Harald Wiesendanger „Rendkívüli Gyógyítók Nemzetközi Intézete” – mindnyájan igazolják, hogy valami olyan áramlik át Bracon, ami meg tudja változtatni emberek tízezreinek az életét. Még olyan alapvető egészségi problémákat is meg tud oldani, mint például a rák, epilepszia és lélektani problémák.

Alex Schneider professzor elmagyarázza, hogy: „Braco egy magasabb tudati szintre viszi az embereket. Az alatt az idő alatt, amíg néz, felemel minket erre a magasabb szintre ahol érezni tudjuk, hogy igazából kik is vagyunk – és ez sokkal több mint a mi fizikai testünk. Haza vezet minket önmagunkhoz!”

Dr.Harald Wiesendanger kihangsúlyozza, hogy az általa kutatott és elemzett több mint 1000 gyógyító közül Braco és eredményei kiemelkedők és egyediek.

Drago Plecko a spirituális jelenségek híres tudósa és szakértője már több mint három éve figyeli és kutatja Braco munkáját és eredményeit. A találkozókat úgy jellemzi, mint „Egy szívtől a szívhez szóló beszélgetést, egy olyan pillanatot, amelyben érezhetjük a szeretet isteni nektárjának ízét, amely mindent meg tud változtatni az életünkben és lehetővé teszi számunkra, hogy csodát vigyünk véghez magunkban és életünkben.”

Braco sosem ígér segítséget és gyógyulást a látogatóinak és azt is elmondja magáról, hogy nem gyógyító. Azt mondja: „Normál ember vagyok, megtaláltam ezt a láthatatlan energiát és meg akarom osztani mindenkivel. Tudom, hogy mindenki más is érezheti és hordozhatja ezt az energiát.”

Ma Braco csak mereven nézi a látogatóit 50-1000 fős csoportokban anélkül, hogy egyéni találkozót vagy kezelést adna nekik. Az embereket csak a szemével érinti meg és közte és látogatói közötti egyetlen kapcsolat a gondolatok, az energia és mély belső szeretet kapcsolata. Nyilvánvaló, hogy a szeretet és az energia az, amely egy olyan speciális energiát tud aktiválni az emberekben, amely lehetővé teszi számukra, hogy megváltoztassák életüket és megoldják a problémáikat.

Braco nem fogad el pénzt a segítségért és a találkozók vagy ingyenesek vagy csak egy kis összeget kell fizetni a terembérletre és az adminisztrációs költségekre.

„Mindannyiunkban van egy mag, ami egyszer gyönyörű gyümölccsé érik.”Braco

Braco az alábbi szavakkal írja le azokat a pillanatokat, amikor az emberek előtt áll: „Megpróbálok minden ottlévő embert karjaimba venni és a szeretet és a melegség láthatatlan és mély ölelésével átölelni őket. Próbálom meggyújtani azt a szikrát, amelyet mindnyájan hordozunk és amely a szeretet csodálatos lángját hozza létre bennünk.”
(forrás:filantropikum.com)


 Braco a néma látnok, aki a tekintetével gyógyít -videó