2018. december 12., szerda

Az anyajegyek előző életekhez kapcsolódnak?



Egy idős nő Thaiföldön azzal a vággyal halt meg, hogy fiúként ölthessen testet újra. A lánya fehér pasztába mártotta ujját, és megjelölte azzal a nő nyakát hátul.


Nem sokkal a nő halála után a lány egy fiút szült, akinek egy fehér jel volt a nyaka hátsó részén, amely pontosan ugyanúgy nézett ki, ahogy anyja nyakát megjelölte. Amikor a fiú elég idős lett ahhoz, hogy beszéljen, azt kezdte mondogatni, hogy vannak bizonyos dolgok a birtokában, mintha mindig is az övéi lettek volna, melyek előtte a nagyanyja tulajdonát képezték.

Ez az egyik a sok felidézett eset közül, melyekről Dr. Jim Tucker mesélt a Virginia Egyetemen, szerinte úgy tűnik, hogy az anyajegyek az elmúlt életekkel vannak összefüggésben.

A néhai Dr. Ian Stevenson, akinek munkáját Tucker folytatja, 210 esetet vizsgált, melyekben gyerekek anyajegyeit vagy testi hiányosságait tanulmányozta, melyek a korábbi életekből megmaradt emlékekhez kapcsolódtak.

Stevenson 49 esetben kapott halál utáni beszámolót. A halálos seb és az anyajegy 10 négyzetcentiméteren belül volt egymástól a testen az esetek 43 százalékában, és több esetben voltak sokkal közelebb, vagy ugyanazon a helyen.

Egyes kultúrákban az emberek az elhunytakat korommal vagy pasztával jelölik meg, hogy felismerjék őket, amikor újra megszületnek.

Egy fiú Indiában ujjak nélkül született a jobb kezén, aki emlékezett rá, hogy egy másik életben egy fiú volt, akinek az ujjait amputálni kellett, miután egy takarmány aprító gép megsebesítette.

Egy kisfiú Törökországban torz füllel emlékezett arra, hogy a fejét azon az oldalon közelről érte egy lövés, ami megölte őt.

Egy Maha Ram nevű fiú Indiában vissza tudott emlékezni rá, hogy előző életében közelről érte egy puskalövés, amibe belehalt. Stevenson számára kellő részletességgel számolt be előző életéről, ami segített megtalálni a boncolási jegyzőkönyvét annak a férfinak, aki állítása szerint Ram testében született újra. Az anyajegyek Ram mellkasán megfeleltek a lőtt sebek helyének.

(forrás:ujvilagtudat.blogspot.com)

Kapcsolódó írás:
Karmikus sebhelyek, anyajegyek, testi hibák – Az előző életek bizonyítékai 
 https://dszilvia.blogspot.com/2017/11/karmikus-sebhelyek-anyajegyek-testi_18.html

Stevenson reinkarnációs kutatása - videó



Dr Ian Stevenson tudományos bizonyíték a reinkarnációra - VIDEÓ


Ian Stevenson reinkarnációs kutatásai A gyermekek múltbeli emlékei
Dr. Jim Tucker - Előző életek  - videó