2019. január 2., szerda

Constantin Dulcan neurológus szerint az istenhit erősíti az immunrendszert!


A hit igazán nagy hatalommal, és erővel rendelkezik. Általa teremtheted meg azt az életet, amire vágysz, a hétköznapi valóságot, amiről mindig is álmodtál. Ne feledd: ha valamiben hiszel, akkor az már a tied!


A hit azonban nem csak a világod alakításában játszik nagy szerepet, hanem az egészséged megőrzésében is. Dr. Constantin Dulcan neurológus szerint azoknak az embereknek, akik hisznek Istenben, sokkal erősebb az immunrendszerük, ezáltal messzire elkerülik őket a betegségek.

A hit segítségedre lehet egy már kialakult betegség esetén, azaz a gyógyulásban is. Ha hiszed, és látod a “lelki szemeid előtt”, hogy meg fogsz gyógyulni, és ettől az elképzelésedtől senki nem tud eltántorítani, akkor ez egészen biztosan így is lesz.

Mivel már a Bibliában is számtalan példázat olvasható a hittel és a gyógyulással kapcsolatosan. Minden olyan beteg, akik hittel fordult az Úrhoz feloldozást kapott a bűnei alól, és meggyógyult.

“A te hited meggyógyított téged” – mondta Jézus.

Dr. Dulcan szerint az ima igen nagy erővel rendelkezik, betegség esetén csodálatos hatása lehet.

Az ima nem csak a lelkiállapotot, de a fizikai valóságot is megváltoztatja, éppen ezért könnyen előidézheti a gyógyulást. Egy kómából felébredő ember arról számolt be, hogy betegsége ideje alatt mindvégig érezte a pozitív energiákat az ágya körül, amit az imádkozó rokonok, és ismerősök küldtek felé.

Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni: a gyógyulás után mindig hálát kell adni, ezt sajnos nagyon kevesen teszik meg – figyelmeztet a szakember.

(forrás:filantropikum.com)

Szabó-Kassai Csilla (1963- 2017)

Segíts magadon - Csodákat teremtő ima
Szabó Kassai Csilla motivációs tréner és előadó - videó
forrás: András Szabó-Kassai


Csodákat teremtő ima:

" Tudom és értem, hogy Isten a bennem tevékenykedő lélek. Tudom, hogy Isten a harmónia, egészség, békesség érzése és mély meggyőződése énbennem, amely szívem ütemére lüktet. A bizalom és a hit érzése vagy szelleme, mely most engem birtokba vett, Isten szelleme, amely lebeg tudatom vizei felett. Ez Isten, ez a bennem lakozó alkotóerő. Azzal a hittel és meggyőződéssel élek, cselekszem és létezem, hogy a jóság, igazság és szépség egész életem során követni fog. Ez a hit Istenben és minden jó dologban mindenható és elhárít minden akadályt. Most becsukom az érzékeim kapuit, elfordítom figyelmemet a külvilágról. Befelé fordulok az Egyetlen, a gyönyörű, a Jó felé, itt lakozom Atyámnál túl a téren és időn. Itt élek, cselekszem és létezem a Mindenható árnyékában. Megszabadultam minden félelemtől, a külvilág ítéletétől, a látszatoktól. Most érzem az Ő jelenlétét, a meghallgatott ima érzését, a jóságom jelenlétét. Azzá leszek, amivé akarok. Most érzem, hogy az vagyok, ami lenni akarok, ez az érzés vagy tudatosság a bennem lakozó Isten cselekedete, ez maga az alkotóerő. Hálát adok a meghallgatott ima öröméért és megpihenek a csendben:" Elvégeztetett."