2019. január 3., csütörtök

Diana a síron túl­ról üzent, fi­gyel­mez­tette a vá­ran­dós Meg­han her­ceg­nét


Sus­sex her­ceg­né el­hunyt anyósa a mé­di­u­mok sze­rint na­gyon örül az uno­ká­nak.


Diana hercegnő a síron túlról gratulált fiának, Harry hercegnek és Meghan Markle-nek születendő gyermekükhöz. Legalábbis ezt állítja Terry és Linda Jamison iker médiumok, akik korábban már Meghan terhességét is megjósolták.

A médiumok szerint Diana is elképesztően boldog a hír hallatán és azt mondta, hogy a csecsemő nagyon fog rá és szüleire is hasonlítani: "harcias és független lesz".

Diana több dologra is figyelmeztette a leendő édesanyát: mindenképpen szakítson időt a pihenésre, hiszen rengeteget dolgozik. Az ikrek szerint az elhunyt hercegnő azt mondta nekik, hogy imádkozott azért, hogy fia végre apa legyen és tudja, hogy rengeteg örömöt fog okozni a kicsi a királyi családnak és az egész világnak - írja a Daily Star. 


Terry és Linda Jamison talán a legismertebb iker-médiumok. Még nagyon fiatalon ráébredtek paranormális tehetségükre, ezért azonnal ezen a területen kezdtek el dolgozni. Állításuk szerint tudnak beszélni halottakkal. Elmondták, hogy Michael Jacksonnal, Dianával és Whitney Houstonnal is felvették a kapcsolatot. 

Sőt, még azt is közölték a médiumok, hogy a baba hobbija ugyanaz lesz, mint nagyapjának, Károly hercegnek, de inkább Meghan temperamentumát fogja örökölni. Figyelmeztette a hercegi párt, hogy ne tökéletes, hanem jó szülők akarjanak lenni és ne engedjenek a nyilvánosság nyomásának.

Terry és Linda egyébként Vilmos herceg és Katalin hercegné első gyermekének, Györgynek az érkezését is pontosan megjósolták.
(Forrás: ripost.hu)

Kapcsolódó írás:
Egy látnok ikerpár kapcsolatba lépett Diana hercegnő szellemével
https://dszilvia.blogspot.com/2018/04/egy-latnok-ikerpar-kapcsolatba-lepett.html

  Terry és Linda Jamison médiumok - videó