2019. január 10., csütörtök

Ted Andrews: Hogyan ​tárjuk föl előző életeinket?


A lélek számtalan csodálatos képességgel rendelkezik, és az emberiség épp, csak elindult azon a felfedezőúton, amelynek során lassan egytől egyig feltérképezzük ezeket. Minden efféle képességünk fejlesztésével egy lépéssel közelebb jutunk ahhoz hogy felelősséget vállaljunk világunkért.


A reinkarnáció elmélete olyan viselkedési és életvezetési modellt kínál, amely szerint számadással tartozunk valóságunk alakulásáért. 
Ted Andrews könyve megérteti velünk, hogy mai énünk és életünk a múltunk eredménye, és az, hogy holnap hol fogunk tartani, kizárólag a jelenünktől függ. 
Az előző életeinkről szerzett tudásunk segítségével megválaszolhatjuk a gyötrő kérdést: „Miért történik meg velem mindez?” 
Lassan ráébredünk, hogy minden előző, múltbéli történés és személyiség összegzéseként lettünk azzá, akik ma vagyunk. Amint egyre tudatosabban elevenítjük fel előző életeinket, jelenünk és jövőnk átalakításának képességéről is meggyőződhetünk: ahelyett, hogy kényelmesen hátradőlve néznénk, merre sodor minket az élet, képesek leszünk helyesen cselekedni. 
A könyvben kilenc különböző technikáról olvashatunk, amelyekkel megszerezhetjük előző életeink információit. Sokat tanulhatunk a karmáról, a lélektársakról és az iker-lelkekről, a születés és a halál misztériumáról, a reinkarnációról s a terhesség időszaka alatt felénk közelítő lélekkel való kapcsolatunkról.
 (forrás:moly.hu)

Ian Stevenson reinkarnációs kutatásai A gyermekek múltbeli emlékei
Dr. Jim Tucker - Előző életek  - videó