2019. március 15., péntek

A tudat gyógyító ereje


Hogyan juthatunk a gyógyító szeretet állapotába, és hogyan őrizhetjük meg? Javaslom, hogy először a lélek szintjén, tudatosan tisztítsd meg magad a negatív energiáktól. Test és lélek kölcsönhatásban van, a tudat teremtő ereje határtalan, valójában genetikailag belénk van programozva. Az emberi DNS néhány százaléka csupán, amely az életfunkcióinkat ellátja, a többiről a mai orvostudománynak fogalma sincs, hogy mi a szerepe. Az emberi géntérkép megvan, csak éppen azt nem tudják hogyan és mi célból ennyire bonyolult. Azt gondolom, és rajtam kívül még sokan, hogy az emberi DNS ismeretlen 95%- a szakrális.


ISTEN GENETIKAILAG BELÉNK VAN KÓDOLVA

Ha kételkedsz a tudat teremtő erejében, kérlek végezz el egy egyszerű kísérletet. Csukott szemmel gondolj egy szép nagy sárga citromra, ha már szinte látod, érzed az illatát, akkor képzeletben vágd ketté, emeld a szádhoz és harapj bele egy jó nagyot. Ha jól csináltad, a szád tele lesz nyállal, pedig igazából nincs ott semmilyen citrom, de az agyad valóságosnak érzékeli a képzeletet, ezért reagál nyáltermeléssel. Ezen a világon nagyjából minden hasonlóképpen működik. Gondolatenergiáink teremtik meg a mindennapi valóságunkat, a betegségeinket és az egészséget is. Ezt a jelenséget az orvostudomány is használja a placebo szerekkel. Ezekben nincs valódi hatóanyag, mégis gyógyítanak, mert aki beveszi őket, úgy HISZI, hogy valódi gyógyszer. A hatás fordítottja is ugyanígy működik, ezért lehet vallási iparág a démonűzés, ezoterikai iparág a rontáslevétel. A tudat teremtő képességét használhatjuk arra, hogy pozitív érzéseket, örömöt, szeretetet teremtünk meg magunkban. Ez fog a legkönnyebben menni, ugyanis bármilyen hihetetlen az egész világ a szeretetenergiára, annak a rezgésére van hangolva, amit másnak érzékelünk, az csupán illúzió. Képzeld el, hogy egy óriási ablaktalan teremben vagy, ahol teljes sötétség van. Ahhoz, hogy láss valamit, nem a sötétet kell kilapátolni, hanem elég egyetlen szál gyertyát gyújtani.

Ebben a hasonlatban a sötétség a negatív, a fény a pozitív energia. Az arányok is hasonlóképpen működnek: a kicsi gyertyafény óriási sötétséget képes megszüntetni. A negatív energiákat nem szabad táplálni, egész egyszerűen a helyüket pozitív gondolatokkal, szeretettel, hálával kell betölteni és így maguktól el fognak tűnni. Soha ne valami ellen küzdj, lehet ez betegség, szegénység, magány, hanem fordulj teljes lelkeddel a pozitív irányba és a tudatod megteremti az új valóságodat. Kérj segítséget a teremtőtől és meg fogod kapni. A pozitív lelkiállapot eredménye az emberi testet körülvevő energetikai burok, az aura tökéletes működése. Az aura a külső stresszhatások elleni védelemre is szolgál. Nagyjából úgy működik, mint a Star Wars filmben a bolygó védelmi pajzsa, csak akkor juthat át rajta az ellenség, ha előtte kikapcsolják. A mi védelmi pajzsunkat a szeretet működteti, a félelem, a harag, a neheztelés kapcsolja ki. A vélt ellenségünk felé táplált harag nem az ő auráját fogja gyengíteni, hanem csakis a sajátunkat. Az átok mindig az átkozót betegíti. Ezért kell szeretnünk az ellenségünket is, a saját érdekünkben. Az egészség kulcsa tehát a szeretet. Ha sikerül folyamatosan a szeretet lelkiállapotában léteznünk, akkor kizárt, hogy bármi is képes legyen a testünket, lelkünket megbetegíteni. Ezt az állapotot nem könnyű megvalósítani, de törekedni kell rá. Ez az állapot a krisztus tudat. Ezért az a legfőbb parancsolat, hogy szeresd a teremtő Istent, mert azzal minden általa teremtett létformát szeretek, tehát szeretem az egész világot. Nem az a kérdés, hogy létezik-e Isten, hanem, hogy létezik-e bármi rajta kívül?
Ha még nem kaptad meg a hit ajándékát talán nehéz megemészteni a fentieket.

Itt érzem helyénvalónak Pascal mondását: Istenben hinni a legjobb üzlet a világon. Ha nem létezik, nem veszítesz semmit, ellenben ha igen, akkor MINDENT megnyersz általa.
(forrás:foldangyal.hu - network.hu)

A hit gyógyító és romboló ereje - videó
forrás:VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ

Amikor mélyen bele merünk gondolni abba, hogy az ember milyen képességgel rendelkezik, ennek csak a felszínét vakargatjuk, olyankor amikor a placebót vagy a pszichoszomatikus betegségeket kívánjuk értelmezni. a hit erejével teremtünk és rombolunk. A tudatos teremtés állapotát akkor leszünk képesek elérni, ha életünk akadályait kihívásait őszinte megadással, feladással fogadjuk el.