2019. március 16., szombat

Szellemet rögzített a bejárati ajtó kamerája


A negyvenhat éves Meni Pitoscia az otthonában volt, és éppen arra várt, hogy a futár egy csomagot kézbesítsen neki, amikor valami egészen mást tapasztalt a bejárató ajtó felől. A kutyája egyszer csak ugatni kezdett, a telefonján pedig kapott egy értesítést, hogy az ajtó felett elhelyezett mozgásra aktiválódó kamera bekapcsolódott.


Ekkor persze kinézett az ajtón, és semmit sem látott, így leellenőrizte a kamera által rögzítetteket is. Amikor meglátta a felvételeket, egészen megfagyott a vér az ereiben... 

A képkockákon látszik, hogy egy homályos jelenés a kertben elhelyezett pad felől az ajtóig halad, ahol mintha egyenesen a kamerába nézne, majd a kép másik sarkában eltűnik. Ekkor a kamera szenzorai is abbahagyták a rögzítést. Véletlen lenne...? 

Az eset után konzultáltak egy médiummal, aki felkereste őt a házban. Szinte azonnal megérezte, hogy az említett pad valamilyen különleges jelentőséggel bír, és hozzátette, hogy a felvételek alapján úgy tűnik, hogy a kísértet azon üldögélt, mielőtt elindult az ajtó irányába.  

"A padot egy hozzám nagyon közel álló személytől kaptam, aki meghalt, és a jövő héten lesz a halála évfordulója." - mondta el Meni. Ráadásul a legutolsó beszélgetésüket is azon a padon folytatták. 

Persze vannak szkeptikusok, akik szerint a videón semmit nem lehet látni, és bármi beindíthatta a kamerát, mondjuk egy mókus vagy bármilyen kisebb állat. De akkor is, a felvételeken egyértelműen látni a homályos alakot, nem is beszélve a para háttérsztoriról... Nos, legalább azt tudhatják, hogy a szellem nem akar rosszat, hiszen életükben nagyon jó barátok voltak. 
(forrás: Szabó Anna noizz.hu)

GHOST - videó
forrás:Daily Mail