2019. május 25., szombat

Anthony William a gyógyító médium


Anthony William, a gyógyító médium, huszonöt év alatt több tízezer embernek segített meggyógyulni különböző betegségekből, és most ezeket a hittel és égi útmutatással átitatott tapasztalatokat szeretné átadni a gyógyulni vagy gyógyítani vágyóknak!

 Anthony William

Anthony William azzal az egyedi képességgel született, hogy egy magas szintű szellemmel folytat párbeszédet, aki olyan különleges pontosságú egészségügyi információkkal látja el őt, melyek gyakran jóval megelőzik a maguk idejét.

Négyéves kora óta, amikor azzal sokkolta a családját, hogy bejelentette teljesen tünetmentes nagymamája tüdőrákját (amelyet aztán a vizsgálatok igazoltak), Anthony arra használja ezt az adottságát, hogy egyfajta sajátos képalkotási módszerrel elemzi az emberek egészségügyi állapotát, és elmondja nekik, hogyan nyerhetik vissza az egészségüket.

Gyógyító médium- videó
forrás:Édesvíz Kiadó és webáruház


Gyógyító médiumként mutatott páratlan pontossága és sikeres gyógyítási aránya világszerte ezrek bizalmát és szeretetét nyerte el – többek között film- és rocksztárokét, milliárdosokét, profi sportolókét, sikerlistás írókét és számtalan más emberét az élet minden területéről –, akik addig nem találták a gyógyulás útját, amíg a Szellemi vezető beléjük nem látott.
Anthony olyan orvosok számára is felbecsülhetetlen tudást közvetít, akiknek segítségre van szükségük a legnehezebb eseteikhez.


Gyógyító médium

Anthony William égi sugallatok alapján gyógyít, melynek során meghallja a betegségek kiváltó okát és az egészség visszanyerésének receptjét is!

E nem mindennapi könyv lapjain fellelheted:
- olyan betegségek valódi okait, melyek jelenleg nem megfelelően vannak értelmezve és kezelve;
- a természetes gyógymódokat olyan betegségek hosszú sorára, melyek képesek megkeseríteni életünket, ideértve a Candidát, a migrént, a depressziót, a Lyme-kórt, a krónikus fáradtság-szindrómát, a hormonális egyensúly felborulását, a sclerosis multiplexet, neurológiai és autoimmun betegségeket, krónikus gyulladásokat, a vércukorszint ingadozásait és rengeteg egyéb egészségügyi problémát.

A Gyógyító médium a gyógyulás csodálatos, isteni elixírjét nyújtja át neked, mely egyben a hosszú és egészséges élet misztériumát is tartalmazza!

Anthoy William könyvei:

 

Egészséges pajzsmirigy

Hajhullás, súlygyarapodás, fáradtság, ködös gondolkodás, hőhullám, csökkenő nemi vágyak, szívdobogás… Egyre többen szenvednek ezektől, és számos egyéb, kevésbé tipikus tünettől – különösen a nők. A páciensek problémái közismert címkéket kapnak ugyan – „Hashimoto”, „pajzsmirigy-alulműködés” –, de a megoldáshoz sokszor nem kerülünk közelebb.
Az egészségügy új aktuális, égető témája a pajzsmirigy. A cukorbetegséghez hasonlóan a pajzsmirigy megbetegedések is szinte már a népbetegségekhez sorolhatók. Alig van olyan ember, akinek környezetében ne szenvedne valaki ezen szerv okozta problémáktól. Hiába kap azonban egyre több figyelmet, a sarkalatos igazság mindeddig rejtve maradt: nem a pajzsmirigyprobléma a végső oka a páciensek betegségének. Egészséges pajzsmirigy című könyvében Anthony William, a gyógyító médium a probléma valódi okait részletesen elmagyarázza – kitérve a gyulladással, az autoimmun betegséggel és több tucatnyi egyéb tünettel és állapottal kapcsolatos információkra.
Anthony William saját pajzsmirigyed szakértőjévé avat, és olyan eszköztárat ad a kezedbe, amellyel megváltoztathatod az egész életedet, megmentheted a pajzsmirigyedet, és visszanyerheted az egészségedet, vitalitásodat.
Páratlan megközelítést ajánl, mely – amint több millió rajongójától és követőjétől megtudhatjuk – valódi eredményeket hoz.


Gyógyító ételek 


Használd a zöldségek és gyümölcsök rejtett erejét egészséged megőrzésére!
Ez a könyv ötven gyógyhatású növény titkait kutatja, bebizonyítva, hogy a megfelelő táplálkozás milyen nagy szerepet játszik a betegségek megelőzésében és visszafordításában. Olyan gyümölcsök, zöldségek, gyógy- és fűszernövények, vadon termő növények gyógyító erejéről szerezhetünk tudomást, amelyek rendkívüli hatással lehetnek egészségünkre. A szerző részletesen bemutatja az egyes növények tulajdonságait, ismerteti azokat a tüneteket és állapotokat, amiket segítenek enyhíteni vagy gyógyítani, sőt megtudhatjuk azt is, milyen hatással vannak az érzelmeinkre és szellemi életünkre.
A könyv mindezek mellett remek recepteket kínál, a párolt káposztával töltött édesburgonyától a mézes kókuszfagylaltig, kiemelve az ételek maximális előnyeit ínycsiklandozó fogásokként tálalva.
A szerző olyan forradalmian új ismereteket is eléd tár, mint:
  • Miért a „feltámadás növénye” a vad áfonya, mitől a fiatalság forrása a spárga, és miként tudja frissíteni szellemed a citrom, amikor rossz hírek nyomasztanak
  • Melyik étel mérsékli az epekövet, enyhíti a magas vérnyomást, a ködös gondolkodást, a pajzsmirigy bajait, a migrént, és még számos tünetet és állapotot
  • Mi adja a kivi, az uborka, a macskakarom, a kókusz és még sok más növény különleges és egyedülálló gyógyító erejét
  • Mi az oka a sóvárgásnak, hogyan fordíthatod a magad javára a stresszt, és miért van a gyümölcsöknek kulcsszerepe a termékenységben
Gyógyító médium című első világsikerű könyvében Anthony William feltárja, miként kezelhetők komoly betegségek tucatjai a gyógyító életmódra és megfelelő táplálkozásra összpontosítva.
Gyógyító ételek még teljesebb bepillantást enged a természet és az egészség összefüggéseibe.


(forrás:edesvizkiado.hu)

Gyógyító médium - Támogatás az angyaloktól - videó
forrás:Édesvíz Kiadó és webáruház