2020. május 14., csütörtök

4 jel, ami arra utal, hogy spirituális segítőid megpróbálnak kapcsolatba lépni veled!



A lelki segítők leginkább az álmokon keresztül, vagy meditáció során próbálják felvenni a kapcsolatot velünk. Ilyenkor kaphatsz olyan üzeneteket, melyek nagyon fontosak lehetnek az életed alakulásával kapcsolatban! Amikor az elméd elcsendesül, és teljes belső nyugalom jár át, megérkezik hozzád az üzenet!


A lelki segítőket az Univerzum küldi, egy jól meghatározott és szükséges helyzetben találkozol velük. A nehéz időkben veled vannak, irányítanak, és erőt adnak a továbblépéshez. A rendelkezésedre állnak akkor, amikor szükséged van rájuk, a lélek fejlődése érdekében ösztönöznek, támogatnak.

Az alábbi 4 jel arra utal, hogy spirituális útmutatóid megpróbálnak kapcsolatba lépni veled! 

1. A meditáció során tiszta látomások vagy álomszerű képek jelennek meg

A spirituális útmutatók gyakran a meditáció során jelentkeznek és kommunikálnak többszörösen felerősödött érzések által. Egy olyan világot fogsz látni a szemed előtt, amely cselekvésre ösztönöz.

2. Egy olyan dolog megértése, megtanulása, amihez eddig nem értettél

Érezted már valaha, hogy valamihez nagyon jól értesz, de fogalmad sincs, hogy hogyan jön mindez, hiszen soha nem tanultad? Minden bizonnyal egy spirituális segítő telepatikus úton tanított téged. Figyelj oda minden apró jelre, hiszen szükséged lesz az információkra a tanuláshoz. A lelki segítők az intuíciót is tudják irányítani. Hallgass a szívedre, hiszen nagy segítségedre lehet! 

3. Tisztább érzékelés 

A lelki segítők olyan közvetett eszközökön keresztül kommunikálnak, mint pl. az érzékelés. Bizonyos tapasztalások sokkal világosabbá, élesebbé, bizonyosabbá válnak. Pl. egy olyan virágnak az illatát érzed meg a meditáció során, ami nincs is a közeledben, és ez elindít benned egy gondolatot, cselekvést. 

4. Érzed, hogy vezetve vagy

Nem érted, hogy mi történik, mert az intuíciód teljesen mást mond, mint amilyen irányban éppen haladsz az úton. Ha nagyon mélyek és erőteljesek ezek a megérzések, megéri rájuk figyelni és változtatni. Lazíts, figyelj a belső hangra, és készülj fel az életed egy új kalandjára!

(forrás: napiuzenet.hu-filantropikum.com)