2020. május 13., szerda

Hihetetlen túlélők esetei, melyekre nincs magyarázat


Egy szörnyű repülőgép baleset távol a civilizációtól, csődöt mondott ejtőernyő, ami miatt az ejtőernyősök a földbe csapódnak, és fagyos hőmérséklet, ami meg kellene ölje az embert.


Hogyan éli túl néhány ember a lehetetlent? Talán isteni beavatkozás vagy szerencse áll a háttérben, vagy valami egészen másról van szó?

1992. novemberében a vietnámi Ho Si Minh-városában Annette Herfkens bankár, a vőlegénye és még 29 utas szállt fel egy kisebb repülőre, ami a partmenti Nha Trang városába vitte őket üdülni. A rövid rutin repülés azonban hamarosan rémálommá vált. A repülőgép a felszállás utáni 15-ik percben lezuhant a dzsungel kellős közepén.

Annette körülnézett és látta, hogy vőlegénye még mindig be van kötve az ülésbe, de már halott, ahogy az összes többi utas. Sokkos állapotban, a gyásztól lesújtva, törött lábbal és csípővel Annette fájdalmak közt kimászott a roncsból, és nem volt képes felfogni, hogyan lehetséges, hogy egyedül ő maradt életben.

2013. augusztusában az ausztráliai Melbourne-ben messze a város felett a 22 éves Brad Guy izgatottan várta az első ejtőernyős ugrását. Brad-et jobban felvillanyozta az ugrás, mint képzelte, de miközben ő és az oktatója a föld felé zuhantak, valami nagyon félresikerült.

A fő és a biztonsági ejtőernyő nem nyílt ki, és Brad biztos volt benne, hogy másodperceken belül meghalnak. Az esélyek ellenére azonban a két férfi túlélte a majdnem 5000 méteres zuhanást. Brad-et és oktatóját azonnal kórházba szállították, ahol elkezdődött a hosszú, de csodával határos felépülésük.

2006. július 26-án az arizonai Tucsonban Tom Boyle, egy helyi repülőgép vállalat felügyelője éppen hazafelé tartott a feleségével. A pár egy parkolóból készült kihajtani, amikor egy másik kocsi húzódott melléjük.

Az ezután történtek miatt Tomban olyan változás ment végbe, ami ellentmond a természet törvényeinek. A másik autó sofőrje elütött egy fiatal biciklist, aki a jármű alá szorult. A fiú kiáltásait hallva Tomnak nem volt ideje gondolkodni, hirtelen elképesztő erő ébredt benne, amitől képessé vált a lehetetlenre és felemelte az autót.

(forrás: ujvilagtudat.blogspot.com)

Hihetetlen túlélők esetei - videó


Kapcsolódó írás:
A reinkarnáció bizonyítéka: előző életében a Titanicon halt meg a fiú!