2020. május 24., vasárnap

Charlie Sheen szellemélménye



Hátborzongató élményben volt része Charlie Sheennek. 
A színész ugyanis az elmúlt időszakban két elhunyt ismerőse szellemével is találkozott, és ez megváltoztatta világnézetét.


Meghökkentő nyilatkozatot adott Charlie Sheen. A balhés színész elárulta, hogy megjelent neki két nemrégiben elhunyt barátja szelleme, írja a The Sun brit napilap. Először egy író barátját, Zalman Kinget látta viszont, aki az év elején hunyt el rákban.

– Amikor a barátom meghalt, meglátogattam az özvegyét, Patet. Pirítóst csináltunk a konyhában, amikor megláttam Zalmant a felesége háta mögött. Egy pillanatra megfagyott bennem a vér, aztán hirtelen melegség öntött el. Fura élmény volt – mondta Sheen, akivel ezután egy másik hasonló eset is megtörtént.

– Egy másik nagyon kedves barátom, Stephanie édesapja halt meg fél évvel ezelőtt. Steph házában voltam, amikor a papa szelleme feltűnt a lépcsőn, aztán megindult lefelé, majd pár másodperc múlva köddé vált – tette hozzá Charlie, aki korábban nem hitt a túlvilági lényekben, de saját tapasztalata megváltoztatta a felfogását. 
(forrás: borsonline.hu)

Hatodik Érzék - A titok részlet - videó