2021. január 31., vasárnap

„A holt lelkek sosem bántanak” – interjú Kiss Kató halottlátóval


Szinte mindenki fél a kísértetektől, Kiss Kató viszont rendszeresen beszélget velük. Sőt, sokszor ő segít a hozzátartozóknak, hogy szót váltsanak elhunyt szeretteikkel...
 

Hosszú ideig egyáltalán nem örült, hogy képes az elhunytak szellemével beszélgetni, végül Kiss Kató beletörődött az életfeladatába: ma már előadásokat tart, és segít a gyászoló hozzátartozóknak – no meg, ahogy lapunknak elmondta, a bolyongó lelkeknek is. Egyáltalán nem fél a kísértetektől, sőt: azt mondja, szeretettel kell őket megszólítani.
 
„Mielőtt a terembe érkezem, már megjelennek olyan lelkek, akik szeretnének a hozzátartozójukkal, szerettükkel kommunikálni” – mondja. A köztes létbe tapadt lelkek csak a figyelmet akarják felhívni magukra, és Kató azt is elmondta, hogy általában ezek a lelkek gyilkosság és öngyilkosság áldozatai, és segítséget kérnek. Irányt mutat, ajtókat nyit ki nekik, hogy megnyugodhassanak a lelkek, és eltávozhassanak a köztes létből.

Nem mindig ezzel foglalkozott: szerzett tizenhárom szakmát, annyira menekült a képessége elől, de ahogy elmondta, végül mindig errefelé vitte az útja. Kiemelte, hogy nagy segítség, hogy boncmesternek tanult, mert sokszor teljes egészében látja maga előtt az emberi testet, sőt, azt a szervet, amivel baj van, ezért ez is segítség lehet. Rengetegen voltak kíváncsiak az előadására, sokan várták, hogy elhunyt hozzátartozóik üzenjenek nekik.

forrás:ripost.hu

Az interjút itt tudod megnézni: