2021. január 24., vasárnap

Egy nő 10 órával azután tért vissza az életbe, hogy az orvosok halottnak nyilvánították

 
Egy 83 éves ukrán nő tíz órával azután tért vissza az élők sorába, hogy halottnak nyilvánították – derült ki az orvosi jelentésekből.
 
 
Ksenia Didukh-t Sztryzhavka-i otthonában hunyt el, a rokonai kihívták a mentőszolgálatot, akik megállapították, hogy nincs pulzusa, és beírták az elhalálozás óráját.

A hozzátartozók elkezdték intézni a temetési szertartást, megbeszéltek a részleteket a pappal, viszont a halál beállta után 10 órával a nő életjeleket mutatott, és kórházba szállították, ahol magához tért

Ksenia elmondta, hogy látta a “mennyek országát”, és hallotta, ahogy az édesapja kiabál. 
 
 
“Kinyitottam a szemem, és fehér emberek ültek körülöttem. Azt hittem, hogy angyalok, de orvosok voltak. Úgy tűnik, hogy Isten megkönyörült rajtam” – tette hozzá az asszony.

A nő lánya, Tetyana Potomchenko elmondta, hogy a mentőket reggel 6 óra körül hívták, amikor édesanyja, a volt nyugdíjas ápoló rosszul lett.

Az orvosok akkor azt mondták, nincs értelme kórházba vinni, mert meghalt. EKG-t végeztek, hogy ellenőrizzék a pulzusát, de a készülék csak egy egyenes vonalat mutatott.

Az idős nőt halottnak nyilvánították, és a család elkezdte intézni a temetést.

"19:30 körül megérintettem a homlokát, és meleg volt. A keze meleg volt, élt. A halotti anyakönyvi kivonatot törölni kellett "- idézte Tetyanát a Daily Mail.

Kseniát kórházba vitték, az orvosok megállapították, hogy kómában van, de nem sokkal később beszélgetni kezdett az orvosokkal.

Dr. Tetyana Katylova, a vinnyicai regionális kórház orvosigazgató-helyettese elmondta: “20 éve dolgozom orvosként, de ehhez hasonlót még nem láttam.”

A temetésre felkért Roman Petrik pap azt mondta, hogy minden bizonnyal “csoda történt”.

forrás:koshachek.com - filantropikum.com - nlc.hu

 Ksenia Didukh - videó

forrás:TCH