2021. szeptember 16., csütörtök

Háziállat lett a cirkuszi medvéből: együtt alszik a lánnyal, és a háta mögé bújik, ha megijed valamitől

 
Veronica Dichka az oroszországi Novoszibirszkben él legjobb barátjával, Archie-val, egy medvével, amelyet még kiskorában mentettek meg egy cirkusztól, és amikor a róla gondoskodó menhely kénytelen volt bezárni a járvány miatt, Veronica örökbe fogadta az állatot.
 

Azt mondják, hogy a medvék Oroszország nem hivatalos kabalafigurái, és a nyugatiak gyakran társítják Oroszország kemény teleit ehhez az arrafelé nagyon is népszerű vadállathoz.
 

Míg a világ többi része a macskákat és a kutyákat részesíti előnyben, úgy tűnik, az oroszok az egyetlenek, akik képesek házi kedvencként gondolni a medvékre. Veronica története legalábbis pontosan erről szól.

Veronica Dichka büszkén állítja, hogy Archie a legmegbízhatóbb társa. Archie is Novoszibirszkből származik, eredetileg egy cirkuszból mentették ki, amikor még csak egy játékos medvebocs volt. Ezután egy vadasparkban élt, néhány másik medvével, amíg a parkot be nem zárták a világjárvány miatt, mivel az idő múlásával egyre nehezebb volt fenntartani az elhagyott vadállatok számára fenntartott menhelyet, de szerencsére itt belépett a történetbe Veronica, aki befogadta Archie-t.
 
 
Ők ketten most a legjobb barátok, és a róluk készült képek is bizonyítják, milyen különleges kötelék alakult ki közöttük.

Archie fogságban született, és nem maradna életben emberi segítség nélkül. Veronica azt mondja, Archie nagyon okos állat, több trükköt is ismer, és rendkívül fegyelmezett.
 
 
Archie-t két évvel ezelőtt mentették meg egy cirkusztól, ahol nem kapott elegendő élelmet.

Ma azonban nagyon is jól van táplálva, annyira, hogy még téli álmot sem kell aludnia. Úgy tekint Veronicára, mint egy családtagra, megosztoznak az ételen, együtt alszanak, és Archie a lány háta mögött keres menedéket, ha megijed valamitől.
 
 
forrás: twice.hu
- - - - - 
Archie és Veronica Dichka halásznak - videó
forrás:Caters Clips